ברוכים הבאים לרשת החברתית TheMarker Café
כדי להגיב לתכנים המופיעים באתר או לפתוח בו עמוד אישי, נבקש ממך לעבור תהליך הרשמה קצר.
ההצטרפות לאתר תחבר אותך לעשרות אלפי חברים שגולשים בו מדי יום. לאחר תהליך הרשמה קצר, ניתן להזמין לאתר חברים שלך ולפגוש אנשים חדשים מכל הארץ, בכל הגילאים ומכל תחומי העיסוק.
אנחנו מזמינים אותך להקים דף אישי ברשת האינטרנט. בדף זה ניתן לספר על עצמך, לכתוב בלוג (יומן רשת) ולהוסיף תמונות וסרטי וידאו. זו הדרך לבטא את עצמך, לקדם רעיונות עסקיים או חברתי







תגובות (48)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
ולא הגיע הזמן לעוד חארטה של "זונות פופוליסטיות"? אין לכם רחמים?
והגענו ל"אנשים כדאי להציץ" בו גאוני הקפה ממליצים על מי שלדעתם "כדאי להציץ" אצלם ואני אמנם עושה זאת כל הזמן. מבלי להזכיר שמות ולפגוע בחפים מפשע, אני חייב לשאול למה כדאי להציץ? ניקח לדוגמה את X שהבלוג מלא תכנים שעל כל אחד מהם יש תגובה אחת או פחות(יעני 0) ולפעמים כוכב בודד. קראתי כמה פוסטים ואני חייב לחזור על שאלתי: למה כדאי להציץ לבלוג הזה? למה?????
היום נשבר שיא חדש. מי שרואה את ששת הפוסטים הנבחרים של האתר חייב לשאול את עצמו האם אפשרי שזה האקר שהשתלט על האתר ומסתלבט עלינו? ולכן אני דורש במפגיע, יוחזר "זונות פופוליסטיות" ומייד! וכמובן גם שאר דמויותיו הפיקטיביות....
בהזדמנות זו, כשמחוקקים חוקים נגד זונות, אי אפשר לפטור אותנו מעונשו של "זונות פופוליסטיות"? הרי קשה לפעול נגד הלקוחות שלו מאחר וחלקם הגדול זה הוא עצמו בשמות אחרים כגון...
לצוות התמיכה של הקפה
תודה לכם על העידכון
יום יום - ים של אהבה לכולנו
שבוע טוב
מחיה / חיוש
ל ד ע ת ך
Get Life
לא הגיע הזמן?
ולא. לא פותחת מלחמה. לא עם המפציץ את אנשיו [בסוריה] ולא אתך,
פה זה לא מלט. אין מונופול. אתה יכול לקחת את כל העוזבות הטובות. אלה שאינן גרופיות הכוונה. ולפתוח מתחרה מימין ו//או משמאל. לא?
עד הבחירות הבאות אנחנו עדיין דמוקרטיה. גם אם קטנה ..
אתמול , יום רביעי, הומלצו 6 פוסטים הזויים. עד עכשיו, יום חמישי אחה"צ, נרשמו להם 4 תגובות. כן, לכולם יחד! אבל לעוסקים במלאכה אומר: אל תשימו זין, המשיכו בדרכם הצודקת!
אגב, לא הגיע זמנו של "זונות פופוליסטיות"? על הפוסטים שלו תירשמנה לפחות תגובות הכרטיסים הפיקטיביים שלו ושל גרופיותיו.
ולמה שוב מקפחים את "זונות פופוליסטיות? בטח יש לו הרבה תובנות בעניין קרטל המלט כפי שראינו בתכנית "המקור".
אל פחד, "זונות פופוליסטיות" חזר לתמונה ובגדול! ליתר בטחון הוא גם מגיב על עצמו וכמובן מככב את עצמו בלי בושה בכלל. אולי "קפה דה מרקר" בכלל שלו?
עוד סיפור הצלחה של גאוני האתר, 6 פוסטים שהועלו אתמול הצליחו לאסוף כ 1000 צפיות, כולם יחד! נכון גם היה מספר אפסי של תגובות, להדגיש שהבחירות שלכם מעניינות את התחת של הקוראים. אבל אתם תמשיכו בדרככם הצודקת.
שכחתם לעדכן אותנו בעובדה שהאתר תקוע מאתמול. זה כמובן זניח, העיקר שהכוכבים יחולקו בזמן.
ועד מתי ימשך הקיפוח של "זונות פוליטיות"?
כבר כמה ימים לא המלצתם על פוסט שלו.
נכון, עיקר שכחתי. הכוכבים יחולקו ב 10:30 בבוקר.
פלסבקי ,עזוב נו ,המערכת כנראה אוהבת לנשק את התחת של סלבים שכותבים על שניצלים ושאר ירקות עם או בלי השוואה לנשים רחמנא ליצלן ,זה לא משנה להם שהוא עילג כמו אחרון האנלפבתים וגם זמר לא מי יודע מה .
וחזרנו לפינתו היומית של יעקב אוז (בטעות כתבתי בעבר עוז) ממש דברי הגות בעלי עומק לא יתואר. כל הכבוד לאנשים המסתוריים שממליצים על כל פוסט שלו. היום או מחר, אם ירצה השם, נקבל גם את משנתו הדו יומית של "זונות פוליטיות" שקופח במשך כמה ימים.
והנה עוד בחירה מדהימה של "פוסט נבחר", יעקב עוז כותב על הצעתו של סילבן שלום להפוך את יום ראשון ליום חופש. קראתי ולא מצאתי בו שום דבר חדש ולשניה תמהתי מה מצאו בו הגאונים של הקפה אבל אז נזכרתי שכל פוסט של יעקב אוז מקבל המלצה אוטומטית ונחה דעתי.
ושוב תודה על הבחירה המדהימה של "פוסטים נבחרים" מאתמול. עלו 6 פוסטים שעד עכשיו צברו כ 1000 צפיות ו 30 תגובות. כולם יחד! מה זה אומר? שהבחירות של האנשים המסתוריים האלו מעניינות את התחת של הקוראים!
ותודה להנהלת הקפה על הספין הזה, כאילו לשעת חלוקת הכוכבים יש חשיבות. הבעיה בקפה הינה התכנים והאנשים המומלצים ע"י ההנהלה המסתורית לפי קריטריונים חשאיים ושגרמה לנטישת אנשים טובים מאד. זה בסדר שהקפה רוצה להרויח מפרסומות אבל בינתיים זיהיתי המון כרטיסים פרסומיים חדשים מבלי שההנהלה ראתה אותם, הרי הם קוראים רק תכנים של מקורבים. בזמנו התרעתי על התופעה הזו, עשו לי "טובה" וכאילו טיפלו בה וזהו.
מבלי להשתמש בכל מיני תוספים לדפדפן (שזה בפני עצמו הזוי כי במקרה שלי במחשב של העבודה יש מדיניות א.מידע שלא נותנת לי הרשאה לבצע התקנה על המחשב) אני עדיין מחכה לתשובה על הבעיה שנוצרה בגלריית הוידאו.
מצ"ב צילום מסך
כמו כן אם כבר אני נאלץ להתקין חוסם באנרים אז מישהו יכול לנדב מידע על חוסם באנרים לאייפון?
ולגבי הלפטופים עם מסך 10.1 אינץ' שסובלים מהסתרת הטקסט שלא יכולים להתקין חוסם באנרים, איזה פתרון יש להם?
ואלו שכן יכולים להתקין חוסם באנרים, מה מבדיל את הבאנר מכל FLASH/java אחר שיש באתר לרבות תכני וידאו?
לא ממש.
הסננים השהפעלתם, השחירו את האוואטרים שלכם.
ובכלל, משהו אחר השתנה. בתיכנות הנוכחי, נדפקות לי גם תמונות בגלרייה, ועכשיו הן מסוננות כאילו היו פרסומות, והשחירו.
חגיגה :)
מה שמעניין בכל הסיפור הזה שהכותרת היא שינוי זמני במועד חלוקת הכוכבים
ואגב באנר פירסומי שגמר כאן את הכל
עלבון לאינטליגנציה, זלזול במשתמשי הקפה
מה שהם לא מבינים שאנחנו מביאים את התכנים ואת הטראפיק לאתר
למרות שאתם מספקים את הפלטפורמה זו עסקה הדדית
אונס.....זה מה שמתבצע בנו כעת
ועוד משהו חשוב אם באים אנשים מבחוץ לקרוא אותי...ובאים
משפחה ואנשים מרחבי הרשת...ואז הם נכנסים לדף שלי וגם לפוסטים שלי
ומקבלים ישר את הבאנרים הללו זה אומר שגם לנו מגיע נתח בעוגה
או סוג של תשלום.......
סוגיה משפטית מעניינת בדיני אינטרנט שרק לאחרונה מתחילים להתגבש
באמת צריכה לדבר על זה עם קרוב שלי שהוא מומחה משפטי לענייני הרשת
תורידו מהדפים שלנו את הבאנר הזה הכל התחרבש כאן גלריות הצילומים, הוידאו והאודיו
והנה הקישור לדיון הודעת מערכת בקהילת התמיכה
http://cafe.themarker.com/topic/2490921/
וגם עמך עם מערכות הפעלה בנאליות של מייקרוסופט לא יכולים לתפקד
לא באופרה, לא בכרום ולא בפיירפוקס יש לי את כולם עם האקספלורר לא ניסיתי אבל חבר הודיע לי שגם באקספולרר הכל דפוק...כאן כמובן
חחחח ליאור קודנר
תתקשר להודיע לחברי הקפה וליריב הראשון שהכל בסוודר וביימת גם את ענייני הגופן הקטנטן זוכר ליאור
או שאכניס לכאן קישור להודעת המערכת מאז...הא זה היה קצת לפני שנטשת אותנו עם הקטן---טן ונסעת לסן-פרנסיסקו שעל המים...אז תחזיר את המצב לקדמותו בלי באנרים ובלי חאנטריש ותסדר סופסוף את הגופן הקטנטן לקצת יותר גדלדל
אגב בהודעות מערכת של אפרת יש שם הצעה מצויינת לענייני הבאנר כנסו
אנחנו כאן בשבילכם???
אתם עושים כל מה שביכולתכם להתעלם מהבעיות האמיתיות,
ממליצים על תכנים שמעניינים את התחת ועל אנשים שאולי
הוריהם חושבים שהם מעניינים. ניסיתי להרכיב רשימה של
אנשים ונשים איכותיים שעזבו את הקפה והפסקתי, פשוט
יש יותר מדי כאלו.
אנחנו כאן בשבילכם,
צוות קפה TheMarker
ביימת? לא מספיק ששרדנו את השידרוג הטראומטי שבו נגזל מאיתנו נפח גדול מהדף ועכשיו הבאנר המעצבן הזה
כמו שהפירסומות למעלה שמשגעים לנו את התפקוד כאן
אז אתם כאן בשבילנו ? למען אלה שנשארו כאן וממשיכים לתפקד
מה יהייה? אי אפשר ככה נא להודיע למנהל המדייה הדיגיטלית של קבוצת "האר"
שהוא הנחית עלינו עוד מכה למה כל הזמן עושים הכל כדי ל"הרוג" את המקום הזה שבאמת באמת
היה אתר מצליח ולא מספיק כל הסיפור הזה דאגתם לשלוח את רוב הגולשים לפייסבוק המעצבן הזה
אז בבקשה נא להחזיר את המצב לקדמותו בלי באנרים מעצבנים וכל מיני שדים