כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    ממרחק השנים - דברים מתבהרים.

    תובנות שהצטברו ברבות השנים.

    0

    הדברים הנוראיים מפרשת "דון ז'ואן דה-לה שמאטע" - מנהל לשכת נתניהו, שאין בתקשורת מי שמזדעק עליהם.

    0 תגובות   יום חמישי, 2/2/12, 13:34

    יתכן שאלה סתם רכילויות. יתכן גם שלא. איש לא יודע כיום בוודאות את האמת. ויתכן גם שאיש לא ידע לעולם את האמת. אבל יש שני דברים קשים: הראשון הוא ששלשה בכירים מלשכת ראש הממשלה התייחסו ברצינות לרכילויות וכל הסיכויים הם ששלושתם אינם אידיוטים. בעיני הם אנשים אינטליגנטים שרואים מציאות שמדאיגה אותם.

     

    ה-"רכילות" המדאיגה ביותר בעיני, שלא מתייחסים אליה בתקשורת היא הסיפור הבא. פקידה בלשכה סיפרה שר' סיפרה לה שנתן אשל מאיים עליה שהוא יכול לדעת עליה הכל דרך השב"כ כי הוא עובד בשליחות שרה נתניהו והוא השפיע גם על בחירת ראש השב"כ. ושרה נתניהו הסכימה (הסכימה!!!) שהיא, ר', תעבוד בלשכה. ומי יודע אולי שרהולא ביבי מינתה את ראש השב"כ.

     

    מכל זה, או מהחלקים הנכונים שבכל בליל הרכילויות הזה, משתמע שעובדים בלשכה חושבים ששרה נתניהו מתערבת במינויים בלשכת ראש הממשלה ומשפיעה גם, שומו שמיים!, על מינויים חשובים ביותר כמינוי ראש השב"כ. אבל בתקשורת מתעניינים בעיקר איך נתן הלא חכם, הצליח לצלם לר' את מה שמסתירה חצאיתה!

     

    מנחם בגין, עליו השלום וגעגועים חזקים אל ראש ממשלה כמוהו, אמר בצומת החלטות חשובה מאין כמותה לג'ימי קארטר - נשיא ארה"ב, שישראל היא לא רפובליקת בננות. כעת הוא מתהפך בקברו. כי יורשיו, ביבי ואשתו, הפכו אותנו למשהו גרוע מרפובליקת בננות, למונרכיה רקובה. והריקבון רבותי, דרכו לאכול רקמות חיות.

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      virus interneticus
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין