כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    סמדר נדב

    אימון,פסיכולוגיה,גרפולוגיה.....

    0

    אמינות בשותפות עסקית

    1 תגובות   יום שני, 6/2/12, 21:18

    אמינות בשותפות עסקית

     

    אין אדם שלא שיקר,ב"שקר הלבן" שאין בו כוונת זדון, שכן משתמשים בו, כדי לשמור על אוירה תקינה או להגן על האחר, שקרן זה אינו מזיק לעצמו וגם לא לסביבתו.לעומת זאת, יש את המגלומנים שמשקרים ממקום של זדון ונוכלות הצורך להרשים גורם להם להבליט עצמם כדי לזכות במעמד. בדר"כ הם טיפוסים נרקסיסטיים .

    רחל, אשה דומיננטית ויפה ,שאותה הכרתי ופגשתי במקרה ,סיפרה לי שיצאה לפנסיה לפני כשנתיים. היא הכירה גבר שרמנטי בשנות ה50.אילן שמו. הוא חיזר אחריה בלהט ושיכנע אותה להשקיע את כל כספי הפנסיה שצברה בשותפות איתו במסעדה התחום לא היה מוכר לה אך היא סמכה על ניסיונו לפחות ע"פ מה שסיפר לה..אילן לא שיתף אותה בכל,הוא שלח לה דיווחים חלקיים,התחמק מלפגוש אותה וכעבור שנה העסק קרס. "הכרזנו על "פשיטת רגל".."בהתחלה לא רציתי להאמין ,אך כשבררתי לעומק עם הרו"ח שלנו התגלה שאילן הונה אותי ווניצל את חוסר הידע והתמימות שלי ומשך כספים מבלי ידיעתי". השבר, היה כה גדול שרחל נזקקה לטיפול נפשי כדי לחזור למוטב.היא גם סיפרה" אני מתייסרת וכועסת על עצמי כל יום מחדש איך לא בדקתי וחקרתי לפני שמסרתי לו את כל הכסף שבשבילו עבדתי 30 שנה  מחיי,איזה נאיבית הייתי "

    רחל בקשה לדעת אם רואים סימנים לחוסר יושר בכתב ידו של אילן ע"ג טופס שיש לה, ואכן ראיתי את כל הסימנים לחוסר אמינות ואת תכונת הכריזמה שדרכה הרשים  את רחל ושכנע אותה לתת לו את כספה.אבל לרחל זה היה מאוחר

    מדי.

    ואתם שמשקיעים או עומדים להשקיע את כספיכם כשותפים לעסק עם אנשים שאתם מכירים או חושבים שאתם מכירים הכרחי לעשות בדיקת אמינות הן יכולות למנוע הונאות. 

    כדי לדעת יותר הכנס באתר פרטים ואחזור אליך במהרה

    http://www.smadarnadav.co.il/

    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        15/5/13 21:02:

      חבל שבדיקה כזו לא נעשית למשרתי ציבור שיש להם נגיעה (תרתי משמע) בכספים שאינם שלהם.

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל