0

0 תגובות   יום שני, 9/4/12, 21:27

המריבות הגדולות בבית מתחילות מהדברים הקטנים..כוס לא שטופה, נעליים בסלון...וכל פעם אחד מבני הזוג אומר מה זה כוס אחת? מנקים..אומרים שטויות והופ נקי..אבל הדברים לא תמיד ככה..אבל יש עוד הרבה דברים לנקות מעבר..
האהבה - מנקים את האבק מעליה. חשוב לזכור כמה היא חשובה..כמה כיף להרגיש, לאהוב את עצמי את עבודתי...לפעמים היא מקבלת שכבת אבק ושוכחים אותה..צריך לפעמים לנקות אותה ולרענן.
הביטחון העצמי - לנקות את חוסר הביטחון העצמי ולהרים את הראש מלא ביטחון..אתם טובים הכניסו יותר ביטחון ואמונה בעצמכם יותר אופטימיות יותר חיוביות.
העיסוק בשטויות - לנקות את העיסוק בשטויות - העיסוק באחרים...העיסוק מי אמר למי מתי ולמה ובאיזה הקשר..הכניסו יותר עיסוק בעצמי הפנימי ובכם..אתם מעניינים אתכם הנושא הכי חשוב והכי חם.
נקו מחייכם אנשים שאינכם רוצים בחייכם שאתם מרגישים מועקה רבה לידם או לחילופין למדו אותם לעמוד לצידכם ולתמוך בכם כשצריך (מניסיון זה אפשרי בכל גיל).
רשימת הניקיונות עוד רבה וארוכה...אולי כדאי להביא עוזרת
ובשביל זה אני פה..
ניקיון נעים 
ליאת כפיר

http://www.lehaimtovim.co.il/

דרג את התוכן: