סקר קטן על הרגלי צפיה בקפה דה מרקר

22 תגובות   יום חמישי, 20/12/07, 13:09

כשאתם בודקים פרופיל של מישהו באתר:

 

מה אתם בודקים קודם כל? (אני מתארת לעצמי שאת התמונה...)

 

האם אתם נכנסים גם לגלריה שלו, ולקטעי האודיו והוידאו? (סביר להניח שלא)

 

והאם אתם טורחים להכנס לארכיון שלו? (אני מנחשת שרובנו לא נכנסים לשם, והארכיון מעלה אבק )

 

 

אני רואה כאן אנשים שלוקחים את העמוד שלהם ברצינות ומשקיעים בתכנים שלו. (זה כולל גם אותי) ומכניסים למשל כל מיני צילומים וציורים יפים ואף אחד לא טורח להכנס ולהציץ בהם!

 

בגלל זה אני מרגישה פרייארית בכל פעם שאני משקיעה ומעלה תוכן לעמוד שלי. לפעמים זה לוקח די הרבה זמן ואני שואלת את עצמי אם זה שווה את בזבוז הזמן שלי.

 

לפרסם ציורים או צילומים שלי אפילו לא טרחתי, כי לקבל חוסר יחס אליהם יהיה הרבה יותר פוגע מאשר לקבל חוסר יחס על מוזיקה לא שלי שאני מעלה מדי פעם.

 

לסיום, המסר שלי (גם לעצמי) הוא לתת קצת יותר כבוד ויחס לכל פרופיל שאנחנו טורחים להציץ בו (טוב נו...לא לכל פרופיל, אם הוא לא שווה את זה...)

 

במקום לרפרף על התכנים עם קליקים מהירים של העכבר, בואו נשקיע בהם עוד כמה שניות, כי מי שהכניס את התכנים האלו, גם השקיע בנו זמן, אז מגיע לו לקבל את הזמן הזה בחזרה מאיתנו.

דרג את התוכן: