מי כאן יודע מה זה היה להיות בגלגול הראשון, כל יכול וזאת מבלי לקבל את הידע שנראה לו ויראה לו הגיוני - מספרים, כתבות ומאמרים שונים או, ששמע ממישהו וזה נראה לו...הגיוני.
אני זוכר אבל מעט. וזה לא נחמד להגיד ממה חזר לי הזיכרון.
נראה לי שבגלגול הראשון, שבגלל שלא האמינו שכל היצירה וכל הטוב בעולם היא מאלוהים בלבד ולא מאיתנו, התחלנו לרדת ברמה...ולהדרדר עד היום, עד עצם היום הזה. ומשם להגיע למצב של תת-רמה עם כל הדרך הזועתית בעבר. לפחות אני זוכר שהייתי מלך ולא מוותר על החוכמה שלי ועל הכבוד העצמי שלי מאז ועד היום. כמה שנים עברו מאז...מיליון? אינני זוכר אולי כמה אלפים יותר הגיוני.
ו- אז ככה: פעם היינו מושלמים לגמרי מעבר לכל דמיון אבל לא שלמים ומכאן התיקון, להיות שלמים ולדעת מי אחראי לכל הטוב בעולם, למרות שיש גם שטן מכוער ימח-שמו.
לקורא - אם יש מקום להוציא את כל מה שבפנים גם אם יראה לכולם משעמם או לראוי לקריאתם, זהו כאן המקום הזה שאני קורא לו "האתר שלי" - (למרות שזה עדיין רק בלוג צנוע מדי לטעמי).
חבל שאין כאן "הכצעקתה".
אבל אני מאמין שיש פה משהו, אני בודק כרגע. לפחות אין כאן בושה - אף אחד לא יודע וידע מי אני בעזרת/אם ירצה השם. עם החוקים של היום (במשטרה) אי אפשר לדעת.
ואיזה עוד ידע יבוא אליי ? העיקר שאני מאמין באלוהים שהוא אוהב אותי תמיד ואת 'כולם' ללא תנאי. בהצלחה לקוראים.
לא צריך לאוהב אותי, צריך להבין אותי. ולא צריך להבין אותי, צריך לאהוב אותי, ואולי שניהם יותר טוב כרגע. |
תגובות (0)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
אין רשומות לתצוגה