0

אנא ילדים, עזרו לי למצוא את המשתמט החילוני

0 תגובות   יום ראשון, 8/7/12, 13:59

גם אתמול לא הלכתי להפגנה. כן, גם אתמול. וזה לא בגלל שאני לא בעד לשפר את "הנשיאה בנטל", ממש לא. סחבק עושה מילואים לפחות פעמיים בשנה מאז 2004- קווים, אימונים, חדי יומי, תרג"ד, תרח"ט. מבקר בצאלים כל כך הרבה פעמים שאני שוקל פשוט להשאיר שם בש"ג קיטבג וככה לא צריך להיסחב איתו כל פעם.

 

אבל להפגנות האלה אני לא בא. למה? כי אלו לא הפגנות של שיוויון בנטל, אלה סתם הפגנות אנטי-חרדים. אבל עדיין בא לי לבוא להפגין- גם אני לא מבין איך ציבור זה מקבל את כל המיליונים שהוא מקבל ולא תורם לחברה. איך יכול להיות שהם מקבלים כל כך הרבה סוגי תשלומים מהמדינה תמורת כל כך מעט תרומה למדינה. ובעיקר מה שאני לא מבין זה למה חרדי בניו יורק, אנטוורפן, לונדון או מונטריאול יוצא כל יום לעבוד כמו כולם כבר מגיל 18 אבל אצלנו הם "באוהלה של תורה".

 

אז למה באמת אני לא בא להפגין? בגלל הצביעות. כי אין דבר שמגעיל אותי ודוחה אותי יותר מצביעות.

 

תגידו, כמה שלטים היו אתמול כנגד הצעירים הערבים שגם הם לא בדיוק מסתערים בטירונות? אההה, אז זה כי הם לא מקבלים מהמדינה? זה כי לא יגייסו את רובם (מעניין למה...) לצבא בכל מקרה? אז שילכו לשירות לאומי, שיתרמו. אבל לאאאאא, חס וחלילה שנסטה מהפגנת האנטי-חרדים שלנו.

 

נו טוב, נוותר לכם על הערבים. סבבה, נזרום. תגידו, כמה מכם צעקו אתמול שצריך לגייס משתמטים חילונים? כמה מכם החזיקו שלטים בגנות המשתמט החילוני המצוי? ולמקרה שתהיתם, הוא מצוי, מאוד מצוי. הוא לא מאורגן ומגובה כמו המשתמט החרדי (למרות שתכף נגלה לקוראינו הנאיביים שהוא כן מאורגן) אבל הוא מאוד מצוי והוא גם הולך וגדל. הרי אף אחד ברחובות תל אביב אמש לא חיפש להאשים את המשתמט החילוני, רק את החרדי. כי זו לא באמת הפגנה לשיווין בנטל, זה רק עוד ניסיון (כן, עוד אחד) ליצור פה "מחאה" כלשהי נגד מטרה כלשהי כדי להפיל ממשלה כלשהי.

 

למקרה שלא ידעתם, המון חילונים משתמטים משירות צבאי ולא רק זאת הם גם מוותרים בשמחה על השירות הלאומי, העיקר להצליח במחינה אישית. על "פרופיל חדש" שמעתם? עמותה חילונית למהדרין (בהכשר הקרן לישראל חדשה, אלא מה?) שנועדה לסייע לצעירי ישראל להשתמט מה"נטל". אבל למה שנציין זאת, הרי זה יפגע במטרה הקדושה שלנו. אבל בואו נסלח לצעיר החילוני המשתמט ונעבור הלאה.

 

זה נורא שיש אלפי צערים שלא מתגייסים, נכון? ממש נורא. איך אין להם בושה. ולהורים שלהם! ראיתי כותרת באתר חדשות "איך אמא של משתמט לא מתביישת". ובכן, למה שתתבייש? הרי במדינת ישראל 2012 המשתמטים הם כוכבי-על, מרוויחים כסף טוב, מצטלמים נהדר ובעיקר משתינים על כולנו. בואו ניקח דוג':

1. מייקל לואיס- אני מאמין שלא צריך להסביר ולהכיר אז בואו נגיע לשלב השאלות. לפי הערך "מייקל לואיס" בויקיפדיה, סובל המשתמט הנ"ל מתסמונת וולף-פרקינסון-וויט, אל תשאלו אותי מה זה אבל כתוב שבגלל זה הוא לא גויס לצה"ל (מה שלא הפריע לו להיות שחקן כדורסל מקצועי). אבל רגע, השיווין בנטל זה גם שירות לאומי, לא? אז למה הוא לא עשה את זה? ממממממ....

2. איתי טיראן- כמו חבריו לסרט "בופור" שתכף נגיע אליהם, גם המשתמט הנ"ל לא שירת בצבא. לגבי שירות לאומי אני לא בטוח אבל בואו נגיד ככה- לא הצלחתי למצוא שהוא כן עשה.

3. אושרי כהן- או, צדיק בסדום! הוא דווקא כן שירת בצבא אבל אבוי, רק חצי שנה ואז השתחרר והלך לעשות כסף. ממממממ.... איזה דמות לחיקוי.

4. איתי תורג'מן- עוד ליהוק ל"בופור" שלא עשה צבא. וכמו חבריו שלמעלה לא נמצאה הוכחה לשירות לאומי.

 

וכאילו חסרות עוד דוגמאות... אבל ברצינות, צריך הוכחות לכאלה דברים? המשתמטים האלה לא מתביישים בכלום. ממש לא. הם היום גיבורי התרבות של המדינה שלנו, הם המודל לחיקוי של ילדינו, פוסטרים שלהם תלויים בחדרים. וכל זה עוד לפני שהגענו למשתמטת מס' 1- בר רפאלי.

 

בר "שלנו" (ברור שלנו, של כל הסדירים והמילואימניקים) לא סתם השתמטה, בר שלנו התחתנה בנישואים פיקטיביים לידיד משפחה שהיה מבוגר ממנה ב-23 שנה רק כדי להתגרש ממנו מייד לאחר קבלת הפטור המיוחל. כמובן שלאחר מכן היא הוסיפה פנינים בראיון ל"ידיעות אחרונות" בו אמרה "לא מתחרטת שלא התגייסתי, כי הרווחתי בגדול". לכך הוסיפה: "למה טוב למות בעד ארצנו? מה, לא עדיף לחיות בניו יורק?". אבל זו בר, היא כוסית, היא נראית מדהים בבגד ים והיא יוצאת עם סלבריטאים מהשורה הראשונה- אז היא משתמטת סבבה. אבל פה לא סיימנו, בר קיבלה כתבה שראויה למשתמטת- כתבת תמיכה ב-Xnet של Ynet בו כתבה עליה ארינה טורופ ש"בר רפאלי תורמת למדינה יותר מכולנו יחד". אז ככה גברת טורופ- אני תרמתי יותר מבר, מצטער להרוס לך. גם חברים שלי תרמו יותר מבר. אולי את חושבת שלחשוף ציצים יותר חשוב מלחשוף עמדות אויב, אולי בעולם הפאתטי שלך להיות בשער של מגזינים זה יותר חשוב מלעמוד בשער של יישוב, אולי בפנטזיות שלך תחתונים וחזייה זה הנשק האולטימטיבי של מדינת ישראל. בכלל, אני מציע למשרד החוץ לגייס כמה אלפי כוסיות ישראליות טיפוסיות, להלבישן בביריות וחזיית פוש-אפ ולשלוח אותן לייצג אותנו בעולם. כי לחדור למיטה של ליאו זה תורם יותר למדינת ישראל מאשר לחדור לארגון טרור.

 

אז אתמול בהפגנה לא יצאתם נגד המשתמטים האלה. אתמול בהפגנה לא קראתם לשיוויון אמיתי בנשיאה בנטל. אתמול בערב הוצאתם שוב את העצבים על הממשלה/חרדים/מתנחלים/דתיים (מחק את המיותר). כי משתמט שלומד תורה זה גוועלד אבל משתמטת שמתפשטת זה סבבה. כי משתמט שלובש שחורים זה בושה אבל משתמטת שלובשת לאנז'רה זה גאווה. כי משתמט שחי מקצבה זה פסול אבל משתמט שמצטלם לסרטים זה מודל לחיקוי. כי זה המשתמט שאנו כן מתגאים בו- עושה ים כסף, מזיין כוסיות, נראה נהדר, מוקף סלבים אחרים ואל תטרידו אותנו בנושאים כמו שירות צבאי או לאומי, זה לפשוטי העם. כמוני.

 

ולמי שלא ראה עדיין, למי שלא הבין כמה בושה זה להשתמט, צירפתי פה את הקטע הנהדר בו פיטר ברג, במאי הסרט Battleship, צועק על ג'ייסון דנינו-הולט (אתה יכול להוריד את ה"דנינו" כדי לקבל עוד תפקידים ג'ייסון, אבל אנחנו יודעים...), עוד משתמט עלוב עם שפם-פורנו, בגלל שלא עשה צבא. כי זה המשפט שהייתי שם על שלט בהפגנה אמיתית נגד השתמטות מהנטל- you gotta join the army, motherfucker!


http://www.youtube.com/watch?v=DRa4AoQYgV4

דרג את התוכן: