כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    Forever

    It's my life, it's my rules so it's my reality

    0

    ומה זה הזמן?

    0 תגובות   יום שבת, 14/7/12, 23:46

    "הזמן, מתנה שסופה להתכלות"

    זמן,זמן,זמן כל הזמן אנחנו אומרים "איך עבר הזמן", "הזמן פשוט חומק לי מבין האצבעות", "אין לי זמן", "כמה זמן נשאר לי", "נגמר לי הזמן", אם כולכם מסכימים עם האימרות הללו הגיע הזמן שתתחילו לנצל את הזמן כמו שהוא צריך להיות מנוצל כי אין ספק שהזמן חומק לנו מבין האצבעות בלי שוב. כל לילה שאתם הולכים לישון תחשבו מה יש לכם לעשות מחר, מה אתם רוצים לסיים או להתחיל מחר ומה הספקתם היום. כדי להגיע ליום שלם ומסופק צריך לקום מוקדם ולדעת שעשינו את כל מה שיכלנו לעשות ושניצלנו את הזמן כמו שצריך ולא שהוא פשוט עבר כמו בכול יום, עוד פעם, עוד פעם ועוד הפעם הלכנו לישון לא מסופקים עם תחושה של פיספוס. אנשים שמנצלים נכון את המתנה הזו "זמן" גם יגיעו רחוק, כי הזמן זה הבסיס לשליטה העצמית, לכוח רצון ולהספק שלנו.

    ולפעמים הגישה השונה היא נכונה תנו לזמן לעשות את שלו, קחו את הזמן ליהנות, קחו את הזמן לנוח כי יכול להיות שעוד חמש שנים לא יהיה לכם את האפשרות הזו, כי תהיו עסוקים במשהו מסויים. רק לציין שהזמן אכן סופו להתכלות לכן כל יום שאתם קמים אתם צריכים להרגיש שהיום הולך להיות היום הכי מנוצל שלכם וכל מה שאתם רוצים להספיק אתם תצליחו למה? כי תכננתם את הזמן שלכם בצורה נכונה. לכן, מהיום תחשבו בערב מה אתם רוצים לעשות מחר כדי להספיק להגיע למטרות שלכם, מתי אתם רוצים לעשות את זה ולא להיזכר בבוקר שצריך לסדר משו, תכינו מראש, כמו שאנחנו מחנכים את הילדים לסדר תיק ובגדים בערב ככה גם אנחנו צריכים לחנך את עצמנו לסדר תוכניות בערב ולא בבוקר שמתעוררים. אז שיהיה לכולנו שבוע מעולה, עם הרבה הצלחות וניצול זמן יעיל ביותר לכולם.

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      רוויתס
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין