כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    מאמרים וטיפים

    לנוחיותכם יפורסמו בבלוג זה מס' כתבות ומאמרים שנכתבו על ידי ברק צור והצוות המקצועי של חברת סוויץ'. המאמרים יאפשרו לכם להתאמן לבד בבית, בפארק ובחדר הכושר. חלק מהתרגילים כולל אביזרים וחלקם מתבסס על משקל הגוף.

    לנערה שרוצה להוריד 10 ק"ג...

    0 תגובות   יום שלישי, 17/7/12, 23:54

    פגשתי אותך באירוע ספורט שהפקנו בביה"ס שלכם.
    בזמן קיפול הציוד שמעתי אותך ואת החברות שלך בשכבת ט' מדברות על כמה קילו בא לכן להוריד עד הקיץ...זה עשה לי כל כך עצוב
    איך הגענו למצב שמשקל הפך לשיחת "סלון" , למין קטע של "בא לי" בלי להבין את המשמעויות.
    כשאמרתי שאני חייב להתערב בשיחה, שיתפת אותי בכך שאת אוכלת 1000 קלוריות ביום, נלחמת ברעב ולא מבינה למה את לא מרזה. אמרתי לך שזה כמות קלוריות לא הגיונית לנערה בשיא גיל ההתבגרות, ניסיתי לתאר לך מה קורה כשהגוף מורעב ואמרתי לך שזה יכול לגרום גם לנשירת שיער ולהפסקת מחזור. פתאום דברים התחברו לך כי אמרת שזה בדיוק מה שקורה לך ב 3 חודשים האחרונים.
    אני מפציר בכל מי שקורא/ת את הטקסט ודברים גם מתחברים לו לפנות לאנשי מקצוע רציניים. דיאטה והרעבה לא מביאים להרזיה אלא לתסכול ופגיעה בתפקוד.
    למי שתמיד התעסקו בדיאטה ובמשקל זה לא נתפס שאפשר לא לרדת במשקל אבל ל"רזות" במידות הבגדים ולרדת באחוז השומן, במיוחד לאלו שעושים ספורט.
    שקילה זה אאוט, מדדי גוף זה אין וגם זאת, רק כשצמוד אליכם מישהו שיודע לפרשן את התוצאות ותאמינו לי , לפעמים גם לנו אין הסברים, לכן צריך להסתכל לטווח ארוך ובעיקר לזרום וליהנות מהחיים ומהדרך
    סליחה על הרגשנות, לקחתי את השיחה ההיא קשה

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      www.switchme.co.il
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין