
המשחק: NBA JAM
בום שאקאלקה! מי מאיתנו שגדל בשנות התשעים על משחקי ה-NBA למיניהם בוודאי מכיר את כותר משחק ה-NBA JAM שהיו מוצלח כל כך בזמנו, ועכשיו עושה קאמבק בסמארטפונים. אז עזבו אתכם משיטת משחק, טקטיקה והגנה על הפיק אנד רול – במשחק הזה כמעט ואין חוקים והכל מותר.
שלא כמו משחקים רבים שעוברים התאמה לממשק נייד, המשחק הזה מגיע עם כל תכונותיו המקוריות, אולי בגלל שמלכתחילה הן היו פשוטות. למי מאיתנו שלא מכיר את המשחק, מדובר במשחק NBA של 2 נגד שניים, שני כוכבים מכל קבוצה. סגנון המשחק הוא ארקייד, מה שאומר שיכולות השחקנים מוגזמות, כולל מצב "הראש המוגדל" של כל שחקן ומצב ה"על האש" המעולה ויש מינימום חוקים: אין עבירות, אין כדורי חוץ, מותר לדחוף והמטרה היא לנצח כשעל הדרך רצוי לבצע כמה שיותר הטבעות מרהיבות.
השליטה על המשחק מינימליסטית ופשוטה: אפשר לקלוע, למסור ובהגנה אפשר לנסות לחטוף, לחסום ולדחוף. בנוסף קיים מצב הטורבו שמאפשר לשחקן לבצע הטבעות מדהימות כבר מקו השלוש. התוספת המעולה למשחק הוא מצב האונליין, שבו תוכלו לשחק נגד שחקנים אחרים ברשת. בנוסף, קיימים מגוון אתגרים שעליכם להשלים, והתגמול עליהם הוא שלל כוכבי עבר מרגשים ונוסטלגיים. עם זאת, מצאתי באג אחד די מעצבן, שבו המערכת לא מזהה מתי השחקן השלים אתגר מסוים, ולא מתגמלת אותו בהתאם. ואיך אפשר בלי להזכיר את השדרן המטורף עם הציטוטים הבלתי נשכחים כמו "בום שאקלקה"!
הטוב:
הרע:
השורה התחתונה: הנאה צרופה, מומלץ בחום!
צפו במשחק בפעולה:
|
amitlavi2
בתגובה על גאדג'טים חמים
לירוןקורל
בתגובה על מתורגמן אישי בתוך האייפון
amirdadon0
בתגובה על אפליקציות לשירותכם
גילקרסקס
בתגובה על חולצת מצלמה, גאדג'ט ריגול מעניין במיוחד!
תגובות (0)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
אין רשומות לתצוגה