כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    שוקור בדארנה - Shokor Badarna

    תמיד התרוצצו לי מחשבות בראש - מתי ימציאו את הדבר הבא...

    יזם בתחום האינטרנט והמדיה, קהילות ורשתות חברתיות, תרבות דיגטלית, שילוב של מדיה ותקשורת המונים בעולם הוויב.

    גר בעיר סכנין שבצפון הארץ, עוסק בין השאר בתחומים שונים ובהתנדבויות שונות.

    בבלוג שלי תוכלו למצוא כל מה שתרצו לדעת על חידושים סלולריים, מחשבים ואינטרנט...

    אנחנו מתחילים להקים מיזם אינטרנט חדש וחדשני, כדאי לכם להצטרף ולשאול.

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    לשרוף את הרשת

    0 תגובות   יום חמישי, 19/7/12, 13:07

    המשחק: NBA JAM
    ז'אנר: ספורט
    פלטפורמה: אייפון, אנדרואיד
    מחיר: כ-18 שקלים לאנדרואיד, כ-4 שקלים לאייפון

     

    בום שאקאלקה! מי מאיתנו שגדל בשנות התשעים על משחקי ה-NBA למיניהם בוודאי מכיר את כותר משחק ה-NBA JAM שהיו מוצלח כל כך בזמנו, ועכשיו עושה קאמבק בסמארטפונים. אז עזבו אתכם משיטת משחק, טקטיקה והגנה על הפיק אנד רול – במשחק הזה כמעט ואין חוקים והכל מותר.

     

    שלא כמו משחקים רבים שעוברים התאמה לממשק נייד, המשחק הזה מגיע עם כל תכונותיו המקוריות, אולי בגלל שמלכתחילה הן היו פשוטות. למי מאיתנו שלא מכיר את המשחק, מדובר במשחק NBA של 2 נגד שניים, שני כוכבים מכל קבוצה. סגנון המשחק הוא ארקייד, מה שאומר שיכולות השחקנים מוגזמות, כולל מצב "הראש המוגדל" של כל שחקן ומצב ה"על האש" המעולה ויש מינימום חוקים: אין עבירות, אין כדורי חוץ, מותר לדחוף והמטרה היא לנצח כשעל הדרך רצוי לבצע כמה שיותר הטבעות מרהיבות.

     

    השליטה על המשחק מינימליסטית ופשוטה: אפשר לקלוע, למסור ובהגנה אפשר לנסות לחטוף, לחסום ולדחוף. בנוסף קיים מצב הטורבו שמאפשר לשחקן לבצע הטבעות מדהימות כבר מקו השלוש. התוספת המעולה למשחק הוא מצב האונליין, שבו תוכלו לשחק נגד שחקנים אחרים ברשת. בנוסף, קיימים מגוון אתגרים שעליכם להשלים, והתגמול עליהם הוא שלל כוכבי עבר מרגשים ונוסטלגיים. עם זאת, מצאתי באג אחד די מעצבן, שבו המערכת לא מזהה מתי השחקן השלים אתגר מסוים, ולא מתגמלת אותו בהתאם. ואיך אפשר בלי להזכיר את השדרן המטורף עם הציטוטים הבלתי נשכחים כמו "בום שאקלקה"!

     

    הטוב:
    משחק ארקייד קלאסי עמוס באקשן ונוסטלגיה
    תכונות המשחק נשארו כפי שהן מהמשחק המקורי
    מצב אונליין מצוין

     

    הרע:
    באג בזיהוי השלמת אתגרים
    מחיר גבוה מדי בגוגל פליי לעומת האפסטור

     

    השורה התחתונה: הנאה צרופה, מומלץ בחום!

     

    צפו במשחק בפעולה:

     

    http://youtu.be/ea7hKSe8OUM

    דרג את התוכן:

      ארכיון

      פרופיל

      BShokor
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין