0

לא רק בירושלים

0 תגובות   יום רביעי, 22/8/12, 10:01

כמה אפשר?? כמה? כמה יחפרו לנו בראש על הלינץ׳?? אתם חושבים שמנוע החיפוש של גוגל שרד את השבוע האחרון או שהוא קרס תחת העומס בחיפוש המילה לינץ׳? מה ששבר אותי וגרם לי לפנות למקלדת זו כותרת מהשעה האחרונה (כמובן שב-Ynet, אלא מה) בזו הלשון: ״נערים ביפו פוחדים: אולי יתנפלו עליי״. למה רק יפו? למה לא כרמיאל, חדרה, ראשל״צ, באר שבע? למה לא בכל מקום בארץ, הרי לפי Ynet מדובר מינימום בליל הבדולח! 

 

לא גזענות ולא נעליים, תשכחו מזה. מה שקרה בכיכר ציון בסופ״ש האחרון אינו שונה ממה שקורה ברחובות, כיכרות, מועדונים וגנים ציבוריים אחרים בישראל- מכות. מכות ללא סיבה, ללא מטרה, רק לשם הפורקן והכבוד. והפעם הקורבן במקרה גם היה ערבי. אז זה גזעני, וזה הוכחה שהכיבוש משחית, וזה הממשלה הפאשיסטית אשמה. ואם החוליגנים לא היו צועקים ״תזיינו את הערבי הזה״ אז הם היו צועקים ״תזיינו את הרוסי הזה״ או ״את האשכנזי הזה״ או ״את ההומו הזה״. משהו מלווה בתוספת של ״הזה״.

 

לפני שתתפרצו, אני מבקש להזכירכם שאני דווקא אשמח להכניס את הפורעים הקטנים הללו לכלא, ואפילו להמון זמן. זה לא אני שמבקש ״לשקם״, זה לא אני שמעדיף לתת לתוקף ״הזדמנות נוספת״. לא אני הוא זה שמשחרר עבריינים מסוכנים, ללא קשר לגילם, כדי שלא יפגעו סיכוייהם לשרת בצבא. להיפך, אני לא רוצה ולא צריך חיילים כאלו שרק יחכו להזדמנות ללכת מכות על מדים. ראינו מה קרה בחטיבת כפיר, לא נראה לכם שגם הם היו פעם ״בני טובים״ (עאלק) ובעצם היו שוכני כיכרות וגנים? גם שושן ברבי היה פעם "בן טובים".

 

אני בעד לדחוף אותם עמוק לתא, לשנים טובות. אני בעד לנקות את רחובות ערינו מנוער אלים ורצחני. אין לי שום בעיה שה״עתיד״ שלהם ייהרס כי העתיד הזה מן הסתם יכלול עוד אלימות. ומה עם העתיד שלנו? תסתכלו מסביב, אתם רואים אותם בכל פינה- ערסים קטנים, חצופים, אלימים, לרוב שיכורים, שמהווים פצצה מתקתקת. לבושים במותגים, בדר״כ עם כובע אדידס או משהו בסגנון, תספורת גלאח או איזה משהו-מריו-באלוטלי-כזה, מלווים בפרחות שלבושות בחצאית בגודל מפית ועקבי-נערת-ליווי. ומה לעשות, בירושלים יש המון כאלה. 

 

4 וחצי שנים גרתי בירושלים בעשור האחרון. תאמינו לי שאני יודע על מה אני מדבר. בכל חמישי ומוצ״ש מרכז העיר (בדגש על כיכר ציון וכיכר החתולות) מתמלא בנוער כזה. ערסים מהזן הנחות ביותר ופרחות מזן אפילו עוד יותר גרוע. הסיגריות עפות חופשי והאלכוהול זורם בקלות. הנוכחות המשטרתית מסתכמת ביס״מניקים שבכלל עסוקים בלעשות רושם על אותן פרחות בדיוק. הכבוד, זה מה שחשוב בעולם הזה, הכבוד. מילה לא במקום ואתה בסכנת חיים. מבט אחד יכול לעלות לך בדקירה.

 

וזה מה שהיה לנו שם- ערס ערבי התחיל עם הפרחה היהודייה הלא נכונה וזו האחרונה פשוט עשתה מה שעושות פרחות בכל הארץ- קראה לחבר׳ה. ומה הם עשו? את הדבר היחיד שהמוח המטומטם שלהם יודע לעשות- ללכת מכות. נדמה לכם שזה כי הוא היה ערבי? פחחחח, בחלומות שלכם. כאילו שאין לנו קטטות ודקירות ורציחות כאלה כל סופ״ש עם יהודים, אז מה הקשר לערבי? חסרים מקרים בהם חבורת ערסים יהודים היכתה (ולעיתים גם עד המוות) קורבן חסר אונים? אם נדמה לכם שלא, כנראה שכבר הרבה זמן לא צפיתם במהדורת החדשות של מוצ״ש. אז תוציאו מהראש את הרקע הגזעני.

 

כל מי שמכיר את ירושלים יודע טוב טוב שאם הערסים האלו היו רוצים להרביץ לערבי הם ממש לא היו צריכים לחפש. לא חסרים ערבים, ישראלים או לא, שעובדים שם. אז למה הם לא נכנסו פשוט לשווארמה או בית קפה באזור ודפקו מכות לאחד העובדים הערבים? אם הם כאלה גזענים למה הם לא הרביצו לערבים קודם, למה דווקא הערב?

 

אני מבין שחודש אוגוסט, כולם בחופשות ואין על מה לכתוב אז צריך לפמפם כותרות מרעישות עם המילה לינץ׳. תעשו לי טובה, תשמרו את המילה הזאת לאזרחים תמימים שמוכים על לא עוול בכפם. אל תבזבזו אותה על נערים-עבריינים שנדלקו מהמילים של הפרחה התורנית. ואם אתם באמת רוצים למנוע מקרים כאלו אז כדאי שתוותרו קצת על הליברליות המתפרצת ותתחילו להאמין בענישה. ענישה קשה. ללא רחמים. אחרי כמה וכמה ״בני טובים שעתידם נהרס בגלל משובת נעורים״ המסר יתחיל לחלחל. אולי הם לא יהיו אזרחים למופת, אבל הם בטח לא יתפרעו ככה בחוצות העיר. 

 

למה לעצור בלינץ, אם כבר כדאי שנקרא לזה ״טרור״. ותזכרו, רק תזכרו שבטרור נלחמים בנחישות. בכוח. לא בליברליות. לא במילוי דוחות חנייה. 

 

שוטר, אתה חסר.

 

 

דרג את התוכן: