1 תגובות   יום שישי , 31/8/12, 01:43

 

היי.. קוראים לי שירה, בחורה סטנדרטית, רגילה. שיער שטני חלק, עיניים ירוקות, שורת שיניים מבהיקה וצחורה ושתי גומות חן שהן הסמל המסחרי שלי. בד"כ אני נראית כך, כלומר, כמו התיאור שלעיל וטוב לי עם זה. בנים פונים אליי כל הזמן בהודעות שנונות או מרגיזות, מנסים להרשים, להצחיק, לשבות את ליבה של שירה האמיתית, זו שמסתתרת מאחוריי.

עד כאן, הכל טוב, אך לאחרונה, אפעס, משהו קצת התחיל להציק. פתאום אני כבר לא מוערכת כמו בעבר ובכל חג או מועד או יום מיוחד, מחליפים אותי, כאילו הייתי סחורה בשוק בשר.

בפורים, אחרי ליל הוללות ושכרות מטורף עם כל החברות הרווקות שעוד נותרו לי, במסיבה הכי שווה בעיר, התעוררתי ל"האנג-אובר" מטורף וגיליתי שהפכתי למלכת סאדו חושנית, עטויה בבגדי עור ופאה שחורה בוהקת לראשי. לא עברו שבועיים, אני נכנסת לפייס אחרי ליל הסדר וקולטת שאני אמנם דקיקה ושווה, עם מלא חורים מפתים ומזמינים בבגד שלגופי, אך ישר קיבלתי תגובות מעיקות, כמו "יאללה שירה, לא מתאים לך ככה יבשושית, תמרחי על עצמך איזה שוקולד י'מצה " עם סמיילי מעצבן ליד. ביום השואה וביום הזיכרון לחללי צה"ל, הפכתי לנר זיכרון והיה לי חם ומעיק מבפנים. ואז פתאום חטפו לנו חייל ומצאתי את עצמי עוטה מדים ונראית כמו גבר. אווףףףף.....................

זה לא נגמר........... הגיע יום העצמאות ושוב הוחלפתי כלאחר יד והרגשתי כמו פיסת בד עירומה ומתנפנפת ברוח מעל שולחנו של הרצל (לא המוכר שלי מהמכולת, חוזה המדינה כמובן). נמאס לי כבר שאין לי זהות משל עצמי, די!!! כמה אפשר להחליף זהויות כמו זיקית ולהתאים את עצמי לדרישות השוק? ועוד אח"כ אני מתפלאת, למה אני כבר בת 35 ועדיין לא מוצאת חתן??

כשפרצה המחאה החברתית, כבר ממש הרגשתי כמו פרה- שמנה וגועלית, כשלתדהמתי, גיליתי בבוקר שאחרי "הפגנת המיליון" שהפכתי לגביע קוטג' 9%. ואני.... אני בחיים שלי הרי לא אוכלת ת'חרא השמן הזה, מקסימום 1/2% וגם זה רק פעם ב......... אני שומרת על הגזרה, לא פראיירית והולכת למכון 5 פעמים בשבוע לעשות ספינינג ולחטב את ישבני המחוטב גם ככה. אז למה? למה לעזאזל אני צריכה להרגיש עכשיו כמו פרה, בגלל שבדיוק עכשיו העם החליט שרע לו ובא לו למחות??

ביום הנכבה, הייתי עטויית כפייה על צווארי, כי בעלת הבית הגאונה שלי, חשבה שזה מה זה IN להיות שמאלנית ומגניבה, אז בגלל זה גם הלך לי הזיון עם אורי שהוא חתיך הורס, יוצא פלס"ר גבעתי ופטריוט ימני כזה, שחשב שזה מה זה רעיון רע. יופי... אני יכולה עכשיו להיות מגניבה כמה שבא לי, אבל מה זה שווה בלי אורי? אז זהו, חשבתי שגרוע מזה כבר לא ניתן לרדת ואז הגיעה המכה הגדולה מכולן: לפני שבועיים בערך, קמה קבוצה חדשה בפייס בשם קבוצת "שורשים", שהחליטה שהטרנד הבא זה לעזור ולתמוך בקשישים ניצולי שואה וכאלה.. אנל'א אומרת... סבתא שלי מפולין והסבים שלי מצד שני מהונגריה, סבבה, אני מה זה מכבדת את השואה וגדלתי בבית שבחיים לא קנינו אף מוצר מגרמניה, אבל בחייאת ראבאק.... למה אני מתעוררת אתמול וצריכה לראות עם הקפה של הבוקר, שקימטו לשירה היפה ת'צורה, אני צבועה בצבעים קודרים ומפחידים של אפור והמבט הירוק והסקסי שלי הפך כל כך כבוי. מה כבר עשיתי??? עכשיו בטוח אף אחד כבר לא ירצה להתקרב אליי, שלא לדבר בכלל על חתונה. פרצתי בבכי.

דיברתי עם מיכלי בטלפון והיא הצליחה להרגיע אותי קצת. אין, אין עלייה. רק היא מכירה אותי ואת השטויות שלי באמת. אני מתה עלייה, איזו חברה מדהימה. מזל שיש לי אותך מיקו'ש שלי. חזרתי להיות שירה השטנית, עם העיניים הירוקות, השיניים הצחורות והגומות המזמינות. רק דבר אחד טורד את מנוחתי כעת, טורד ולא מרפה... יש דיבור כזה עכשיו כל הזמן שהולכים לסגור את ערוץ 10 ואני כולי בחרדות. אומרים שזה יפגע בדמוקרטיה, יחליש את הציבור וכאלה ואני באמת מודאגת. אם לא תהיה ברירה, אני אסתדר רק עם ערוץ 2, אבל ממש... ממש לא בא לי לקום בוקר אחד ולגלות שהפנים היפות של שירה שוב נמתחו , רק שהפעם במקומם יציץ התחת השמן של בוקי נאה כשעל פלח אחד כתוב "לא" ועל השני "שרדנו". בבקשה ביבי, אני מתחננת, אל תסגור את ערוץ 10, Please !!!!!

 

 

דרג את התוכן: