הגוף שלנו כיצירת אמנות , החופש להתפשט מהמוסכמות החברתיות ולייצור. פסטיבל פשוט מאפשר לכל אחד ואחת מכם להשיל את הבגדים בתהליך מדורג וחוויתי באמצעות יצירה , פיסול , ציור תנועה וריקוד .
בחברה האנושית ,קיימים טאבואים רבים סביב עירום ,רגשות כגון בושה , כאב ומבוכה מקיפים את המצב הטבעי והפשוט של עירום, בפסטיבל פשוט נחגוג את הגוף שלנו כיצירת אמנות חיה. פסטיבל פשוט מאפשר לעבור את המחסומים החברתיים שהוצבו לנו ולהיות עירומים , חופשיים ולהשיל מעלינו את הקליפות היומיומיות ולחוות את עצמנו ואת הסביבה ללא שיפוט וללא רגשות של אשמה או בושה.
בפסטיבל יהיו חמישה מתחמים שונים של עבודת מודעות, סשנים של אנרגיה גברית ואנרגיה נשית, חיבור ללב ולאומן הפנימי, מסיבות ומוסיקה. מעגלי שירה, צפייה בכוכבים, פיסול בגבס וחימר, ציור גוף ,מתחם מיוחד לאלה הצריכים דחיפה על מתחם מיוחד לאלו החוששים לקפוץ למים ולהשיל את הבגדים נחווה מסע אישי להתמודדות עם הפחד שלנו ושבירת ההתניות הנוגעות לעירום. . סדנת טנטרה ייחודית קיריה טנטרה עם מאהה שאקטי קאלי ( ברטניה )מנחת טנטרה מהמובילות וחשובות בעולם אשר מגיעה לארץ יחד עם בן זוגה מרטין במיוחד לפסטיבל. לילה לבן - ליל הרפתקה קסום המוקדש כולו למפגש המרתק שבינו לבינה...המשלב הפעלות שונות ומגוונות העוסקות בתקשורת והקשבה, אינטימיות, חיזור ופיתוי, מגע, נתינה וקבלה של עצמנו ושל האחר. חתונה טנטרית עם בן ואפרת חתונה טנטרית הינה טקס ייחודי שבא מהמסורת הטנטרית. זהו טקס (פוג'ה) של איחוד מקודש בין האוהבים, טקס של הצהרת אהבה ומחוייבות לקשר בין בני הזוג. שוברים את הטאבו , הכאב והבושה סביב עירום וגוף. בפשוט העירום הוא זכות ולא חובה!
במרחב הפסטיבל מתאפשר לנו להיות עירומים ומודעים לכל הרגשות אשר עולים אצלנו בסיטואציה הזו, זו הזדמנות נפלאה לקבל ולאהוב את הגוף שלנו בדיוק כפי שהוא , לקבל את החששות , השיפוט העצמי ולהתגבר עליהם. כאשר יורדים הבגדים מתקיים תהליך מעניין ומרתק שמאפשר נקודת מבט שונה ומרעננת. הפסטיבל מיועד לכל מי שמוכן להעז ולצמוח בתהליך מודעות חזק ומרגש, לביישנים שוכנים לגלות אומץ לאוהבי אמנות ציורי הגוף ולאנשים שפשוט רוצים להרגיש חופשיים ומשוחררים מכל התניות החברה מעירום. ההרשמה לפסטיבל היא בזוגות בכדי לשמור על אנרגיה נשית וגברית מאוזנת, מלבד הרשמה משותפת אין שום מחויבות הדדית ביניכם! המקום המארח אשראם במדבר בלב נופה הפראי של הערבה רחוק מספיק בשביל להתקרב אשרם הינו מקום ללמוד ולחוות את עצמך.
ממוקם ב"שיטים", על כביש 40 בין מצפה רמון לאילת. טובל בנוף פראי, נווה מדבר מדהים ביופיו. "אשרם במדבר" הוא בית הארחה רוחני, המתופעל ע"י 10 חברי צוות קבועים ועוד מספר מתנדבים אהובים, המארח סדנאות רוחניות שונות בסופי שבוע, פסטיבלים שונים ותרפסטים מהארץ ומהעולם.
עלות כרטיסים : מכירה מוקדמת : עד ה-31.8.12 259 ₪ מכירת אמצע : 1.9-19.9.12 278 ₪ מכירת כרטיס בשער : 300 ₪ *** תושבי ערבה מכירה מוקדמת עד ה-19.9.12 219 ₪ תושבי ערבה בשער : 240 ₪ עלות כרטיס כוללת: כניסה לפסטיבל, לכל הפעילויות וללינה בקמפינג מסודר עם מקלחות ושירותים. ***ניתן לשדרג לחדרים בתוספת תשלום ***
הזמנת כרטיסים ופרטים נוספים : 052-5443349 | ashram4you@gmail.com
|
לירוןקורל
בתגובה על יחסי ציבור לעסק הקטן
ד ר ו ר
בתגובה על הכלי הבדוק לפתיחת כל מחסום רגשי
תגובות (7)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
תודה על תשומת השנה החדשה