ובכן, מה אפשר באמת ללמוד מתמונות - ובואו נעזוב עכשיו לרגע איך נראה כל אחד - מה משדרים פניו, מבטו, ונתרכז לרגע בלבוש - רק בלבוש (אחר-כך נוסיף גם קצת ידע 'אישי') - מה אפשר ללמוד, אם בכלל?: בואו ננסה לרגע לעשות כמה תרגילים - קודם נסתיר לרגע את פניהם של תשעת הרוכבים שמופיעים כאן, ואחר-כך ננסה עוד משהו:
1. האם אפשר לנחש משהו ביחס למוצאם של התשעה, רק לפי צורת/בחירת הלבוש (מבלי לנסות להעזר גם בפוזה - צורת העמידה וכדו'):
- רודריגז מימין היה יכול להיות בעל שלל מוצאים - פשוט אין שום דבר מחייב בלבוש שלו - ג'ינס עם נעלי התעמלות, וחולצה לבנה שלא תחובה במכנסים (אפילו עורך דין תל אביבי מזדמן בלבוש המועדף עליו בסוף השבוע נראה די דומה).
- אוראן לבוש יותר מחייב, יותר 'לטיני', מכנסיים בהירות וחולצה ורדרדה פתוחה בחלק העליון, אך נעליו מסגירות משהו נוסף שאליו נתייחס בהמשך.
- ניבלי - אין הרבה מה להוסיף - זה חייב להיות איטלקי - פשוט, מחוייט לתפארת - זה תמיד מונח עליהם כמו שצריך, הצבעים - גם של החליפה וגם של החולצה שמתחת, והגזרה - סיכוי גבוה שזה איטלקי, בהחלט.
- הייזדאל - כמו רודרי
קישור לכתבה המלאה: http://rocheauxfaucons.blogspot.co.il/2012/10/blog-post.html |