מעכשיו, פעם בשבוע: פורסם בתאריך 2/1/08
היי בניוטרל
רק סטלנים אמיתיים מסוגלים לקנות את התליון מהקמפיין החדש נגד הסמים
כל פעם שהקופרייטרים של הרשות למלחמה בסמים רוקחים להם קמפיין חדש, אני אשכרה שומעת את צחוקם המתגלגל, יחד עם הג׳וינט שהם קנו על חשבון המיליטנטיות האנטי סטלנית. פעם אתה מוצג כמחבל מתאבד שממלא מחסניות בג׳וינטים ובבקבוקוני אלכוהול, אחר כך ההורים שלך מורידים איתך ראש בבאנג המטונף שלא שטפת שבועיים. שמן החשיש שנדבק בפיה עושה לאבא שלך כתם חום על השיניים, שנחשף כאשר חיוך דבילי נמרח לו על הפרצוף בראותו את אימך עושה ”האד באנגינג“ לצלילי טראנס.
קודם כל, ניתן להניח בביטחון שסטלנים אמיתיים — לא טבעיים ולא הומיאופתיים — יהיו אלה שיקנו את התליון הזה. בנוסף, אני מקווה שהרשתות שמוכרות את התליון מימנו את הקמפיין חסר התועלת הזה (כמו רבים לפניו) ושכל הטירוף הזה הוא לא על חשבון המיסים שלנו. למרות שהסלבס וההפקה זה בהתנדבות — כך כתוב בכל כתבה יחצנית שקראתי — אין ספק שנשפכו כאן מיליוני שקלים מיותרים. מה, לא היה עדיף לשים את הכסף במערכת החינוך הנחנקת מדעת?
ועוד דבר אחד: למרות שהגראס והחשיש הם סקסיים ומוכרים, סמים זה לא רק קנאביס על תוצריו. למדו את הילדים לא להסניף דבק מגע ולא לשאוף גז מזגנים. זה הרבה יותר נגיש והרבה יותר מסוכן. |