מתי גורם שלטוני הגון וראוי יתקן את המעוות ממנו עוותו חייו של גרשון תירם. הבנק הגיש תצהיר שקרי - כדי לגבות חוב של 18 מיליון שקל
בנק דיסקונט למשכנתאות תבע 2.5 מיליון שקל מלקוחה בגלל חוב של 18 מיליון שקל; החוב נולד מהלוואות שלקח בעלה לפני 18 שנה; השופט פסק כי התביעה התיישנה וקבע כי התצהיר שהגיש הבנק "אינו נכון בעליל וראוי כי ייחקר"
גרשון תירם: רנטגנאי מ"איכילוב"
שלא זכה לשופט כזה שיורה לחקור עדויות שקרית של פרופ' גבי ברבש בבית דין, ומשטרת ישראל ושל מנהל ההדמיה בי"ח איכילוב-פרופ' משה גרייף, בעניין מכרז-שבו זכיתי-לסגן רנטגנאי ראשי באיכילוב-נהגו כאילו איכילוב של האמא והאבא שלהם , הוא-ברבש הסתיר ממשטרת ישראל וגם מבית הדין כי נאסר עליו לגלות מעורבות ערה בכול הקשור בעניינים הניהוליים והלא ניהוליים של בי"ח איכילוב בהתאם למנהל תקין כששימש מנכ"ל משרד הבריאות, האף שפרופ' ברבש השיב להם שהוא מתנתק מענייני איכילוב בהתאם למינהל תקין, הוא לא עמד בהתחיבויותיו, ואכן גילה מעורבות ערה ונמרצת, מה שמצביע שגם המוסדות השלטוניים- כמבקר המדינה ונציבות שירות המדינה כיזב פרופ' ברבש.
עו"ד משה לדור :"המערכת הציבורית נגועה בשחיתות"-הוא כאמור כראש מערכת??
כול המערכות הציבוריות הנגועות בשחיתות כפי שקבע כך פרקליט המדינה עו"ד טייחו/ומרחו את כול העבירות והפשעים שנעשו כנגד גרשון תירם, ובגין מעשי הפשיעה הללו, חייו של גרשון אינם חיים, והוא לא מפסיק להשקיע כוחות נפשיים כעשור, נגד אבי אבות העוולה, שביצעו נגדו גורמים באיכילוב, עליהם מגוננת המערכת הציבורית מהמושחתות שקמו כאן. מעניין אם גרשון תירם היה משקר בבית הדין או במשטרה .
אינך מסוגל להבין עד כמה אתה צודק. ולראיה כאשר "ידלין" מעיד עדות שקרית בבית המשפט, השופט היושב במותב מכיר את המשחק המכוער ואיננו מתייחס לעדות השקר, כגון לזרוק את העד הזה לבית הסוהר, ולסיים לאלתר את ההליך לטובת הצד שכנגד, רק כך אמון הציבור יחול על מערכת משפט של אמת וצדק .
לעומת "בוזגלו" שממצים איתו את כול חומרת הדין, בעת שהלה מעיד עדות שקר. מדוע אני כותב לך זאת???: שאני משמש כמ"מ יו"ר עמותת ימי"ת-יד למינהל תקין, ובעל הסמכה לכתיבה עיתונאית, אשר פרש מ"אונוס" ושלא מרצוני מעבודתי כרנטגנאי בבי"ח מרכזי וגדול, זאת לאחר כ- 33 שנות עבודה מסורות . ובגלל שחשפתי כיצד עשקו ממני מינוי, על אף שזכיתי בו במכרז חוקי ותקין , הוא נעשק ממני בדרך לא חוקית ופסולה ובשולי הפלילי אם לא!! חשפתי את הדרך בבה עשק אותי מעסיקי, לא בלי סעד מכוער מטעם מערכת המשפט הזדוני.
בהליכי משפט מהנגועים ביותר בניגודיי עניינים, שאין גדולים מהם, האף שלא נסתרו מבית המשפט, בית המשפט לא נתן להם משקל, כדי לא לפגוע במשפט של "ידלין"
בהליכים המשפטיים וגם המשמעתיים,שימש בהם העד המרכזי נגדי והוא- מנכ"ל איכילוב פרופ' ברבש-המקושר והחזק והמשפיע במדינה . כששימש כמנכ"ל משרד הבריאות, גילה הלה מעורבות ערה מכוערת ונמרצת במכרז לסגן רנטגנאי ראשי, של מערך ההדמיה בבי"ח "איכילוב. התערבותו הבוטה, באה לעולם בגין שלפרופ' ברבש היה מועמד/מקורב משלו, לו ייעד את המינוי שזכיתי בו. במכרז הזה, מקרבו אשר נפסל פה אחד כמעט ע"י כול חברי וועדת המכרזים, כאשר אני זכיתי במינוי.
וכעבור שנה, ובמהלך תקופת הניסיון המאורכת שלי בתפקיד אליו הוכנסתי באיחור של כחצי שנה בגין נקמנות. ומי שבחן אותי במהלך תקופת הניסיון היה לא אחר מהעבריין פרופ' משה גרייף המשמש עדיין כמנהל מערכת ההדמיה של בי"ח איכילוב, אשר לכאורה חב את ראשו לפרופ' ברבש . כמחווה הוא השיב לפרופ' גבי ברבש בראשיו, מחוות ההוקרה הייתה בעבור מה שעשה פרופ' ברבש למענו, כאשר סרח בכך, שחתם חתימה שקרית וכוזבת בפנקס ההתמחות ברנטגנולוגיה של ד"ר אודי פרישמן , האף שהלה לא עבר בפועל את תקופת התמחות כרנטגנולוג, אישר וחתם פרופ' גרייף אישור שקרי וכוזב בפנקס ההתמחות שהלה עבר את תקופת ההתמחות הרנטגנולוגית בהצלחה .-הוא עדיין עובד ובועט!!!!
משרד הבריאות מתקצב את בי"ח איכילוב, ואילו עת"א-יפו ת"א הינה האחראית לניהולו התקין של בית החולם "איכילוב", בראשותו של מר חולדאי, וחברו הטוב של פרופ' גבי ברבש .
לדעתו המוחלטת של גרשון תירם: המערכת הציבורית בכלל נגועה בשחיתות , ובפרט מערכת המשפט בישראל, השופטת באיפה ואיפה ובחוסר שוויון מוחלט , כאשר נותנת ופוסקת כמעט תמיד לטובת המיוחסים/והידלינים על פני המקופחים/והבוזגלואים. |