1 תגובות   יום ראשון, 4/11/12, 09:54

מסתבר שסמסונג אוהבת לקחת דוגמא (אם אני מנסח את זה בעדינות) מאפל לא רק במה שקשור לפטנטים, אלא גם במה שקשור לשיווק ואריזת המוצרים. לפי דיווחים שונים ממספר מקורות ברשת, הגלקסי 3 שזכה להצלחה עצומה ונמכר עד כה ביותר מ-20 מיליון יחידות, יזכה לגרסת מיני, ממש כמו שהאייפד של אפל יזכה בקרוב לגרסת מיני משלו.

 

על אף הסופרלטיבים המרשימים שהגלקסי 3 גרף מייד עם יציאתו לשוק, היה מי שטען שמדובר במכשיר גדול מדי. זאת לנוכח העובדה שהמכשיר מצויד במסך בגודל 4.8 אינץ' – כמעט אינץ' גדול יותר מאייפון 5 למשל. בסמסונג הבינו את הרמז וישיקו בקרוב מאוד גרסת מיני לגלקסי 3 שתכיל בתוכה את כל רכיבי החומרה הקיימים במכשיר, או לפחות במקט דומה מאוד למכשיר המקורי – אבל עם מסך 4 אינץ', כאמור זהה לאייפון 5 ואף קטן יותר מגלקסי 2, המצויד במסך 4.3 אינץ'.

 

ראש חטיבת הסלולר בסמסונג הסביר את ההחלטה והכחיש שבעצם השקת מכשיר מיני יש הבעת אי אמון בגודל של הגלקסי 3. "אין בכלל ויכוח שהגקסי 3 הוא הסמארטפון הטוב ביותר כיום ואולי הטוב ביותר שיצא עד כה. המכשיר קצר מחמאות בכל האספקטים, ובזמן שהמסך שלו אכן גדול מאוד המכשיר אינו מגושם אלא עדין, יפה ואלגנטי. הסיבה שהחלטנו לצאת בגרסת מיני היא הביקוש הגובר, בעיקר באירופה, למכשירים קטנים יותר, בגודל 4 אינץ', ואנחנו מבקשים למלא את הצורך הזה".

דרג את התוכן: