0

כשתעצרי ותגידי לא ידעתי . יצחקו לך בפנים

0 תגובות   יום רביעי, 20/2/13, 21:12

''

 


"ההליך הפלילי הוא כלי שלטוני רב עוצמה אשר פוטנציאל הנזק שלו לפרט הוא בלתי נתפס בממדיו. הוא חולש על הרבה תחומים בחיי היום יום שלנו ממש. יחד עם זאת הידע שלנו על מהותו ועל כיצד הוא פועל ומדוע, היא מועטה להדאיג. חוסר הידע הזה חושף אותנו לסיכונים שבחיי חלקינו אף מתממשים בצורות כואבות וטרגיות."

"לצורך כך אנו מציעותים לכל המעוניינות קורס בהליך פלילי בן 12 מפגשים. המפגשים הם חינם הואיל וזה ידע שצריך להינתן לכל אדם בחינם.
בואו התרשמו מה עושים בחירות שלכם ובפני איזה סכנות היא עומדת. הכירו את השומרים בשעריכן. בואו להתרשם ממה המצוי ומה הרצוי בהליך הפלילי. איך הוא פועל ומדוע הוא פועל כך. שמעו גם ביקורת קיימת על ההליך הפלילי.

אין כל צורך בידע מוקדם או הכרות כלשהי עם תחום המשפטים.

התכנים שיועברו בקורס:
ההליך הפלילי, מבנה מטרות. אילו אינטרסים באים לידי ביטוי בהליך הפלילי ומה יחסי הגומלין ביניהם. גורמי האכיפה של החוק, מעצר, חיפוש, חקירה, כתב אישום, עסקת טיעון, זכות השתיקה, הזכות לסנגור, ועוד ועוד סוגיות העולות בהליך הפלילי."

האירוע בפייסבוק 
https://www.facebook.com/ events/139703829528362/

משפט פלילי קבוצת לימוד
https://www.facebook.com/ groups/549394265088646/

דרג את התוכן: