כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    ממרחק השנים - דברים מתבהרים.

    תובנות שהצטברו ברבות השנים.

    0

    במו"מ להרכבת הממשלה מסתמן: ראש ממשלה עציץ - ההנהגה למעשה בידי לפיד-בנט.

    0 תגובות   יום שלישי, 5/3/13, 13:56

    ביבי יישאר עם תואר ראש ממשלה בלבד ומעניין מי גרם לסילוקו של ביבי מהשלטון: רעייתו, הלא היא "גברת אשת ראש הממשלה" - מיס פיגי של סדרת החבובות. כמו בכל עניין היא רודה בביבי ונראה שלקראת הרכבת הממשלה אחרי הבחירות היא דרשה ממנו שלא יצרף את נפתלי בנט לממשלה. יש לה אתו איזו וונדטה מאז היה בנט בתפקיד בלשכת ביבי, היא "רוצה להראות לו מה זה", כמו שאומרים אצלנו בשכונה. והגברת נתניהו, אוסף די נדיר של תכונות שליליות, בדיוק כמו ביבי בעלה, החליטה שהיא תרדוף אותו ותתנקם בו. זו הסיבה שביבי לא הזמין אותו ראשון לממשלה, מעשה פוליטי מתחייב, לאחר בחירות שמרטו ממנו וממפלגתו את נוצות השלטון, ולו רק כדי לבחון אם קיימת ברית בינו לבין לפיד. מחדל זה של ביבי הבהיר לבנט שביבי נשאר אותו ביבי והחליט לחזק את הברית עם יאיר לפיד ולחזק אותה כמו יאיר לפיד. במחדלו זה ביבי הפסיד את השלטון והעביר אותו אל לפיד ביבי. 

     

    ביבי הבין, קצת מאוחר תודה לאל, שנותרו בידיו רק שתי ברירות: ממשלה מונהגת על ידי לפיד-בנט והוא משמש בה כעציץ עם תואר חסר תוכן של "ראש ממשלה" או הליכה לבחירות חוזרות שבהן הוא ייעלם יחד עם מפלגתו. הוא בחר כמובן באפשרות הראשונה, הרי תמיד מה שמעניין אותו היא ישיבה על כיסא ראש הממשלה מבלי להתעניין יותר מדי במה שיקרה לישראל. 

     

    יש כעת תקווה שלפיד ובנט יביאו גאולה לישראל: ראשית ישחררו אותה משלטון שנקנה על ידי החרדים: עשרת האחוזים שכבשו בעזרת בן גוריון את הריבונות מידי 90% של יתר האזרחים במדינה. יישבו כעת מחוץ לממשלה ויאלצו - שומו שמים! - לשרת בצבא ולעבוד. שנית יחליפו את שלטון ההפחדה, הרמייה, הספין והעסקות האפלות במחשכים, שהנהיג כאן ביבי, בשלטון של יושרה, דמוקרטי, מעשיו גלויים לעין השמש. ולדעתי, את ניקוי האורוות יאיר ונפתלי צריכים לפתוח בשחרורו של היועץ המשפטי לממשלה מתפקידו.

     

    אבל למען האמת לא רק עצת אחיתופל של אשתו היא שהורידה את ביבי מהשלטון. נגמרו לו פשוט הטריקים והשטיקים שאפשרו לו קומבינות נכלוליות. האחרון שבהם, ציפי לבני, שחתמה עמו הסכם קואליציוני אשונה תצטרך לקבל זפטה על הראש כשההסכם עמה ביבי יצטרך להפר בהוראה מלפיד-בנט. אז ייזכר כל מי שמספיק וותיק כמוני במה שאמר יצחק שמיר לפרופ' יובל נאמן, מנהיג מפלגת התחייה כשהפר את ההסכם הקואליציוני שחתם עמו. יובל נאמן מחא בפני שמיר ואמר לו: "אבל יש בידי הסכם חתום על ידך, מה אעשה אתו?" ושמיר ענה לו בשקט: " תמסגר אותו ותתלה אותו על הקיר במשרדך".

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      virus interneticus
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין