פאב מעושן- וילה סוקולוב!!! ביזיון

11 תגובות   יום שלישי, 15/1/08, 10:43

 למצלומים אין כל קשר לנכתב

 

חברים וחברות,

 

אתמול חגגתי בוילה סוקולב בת"א את יום הולדתה של גיסתי.

נכנסו אשתי ואני לאחר שעברנו מסדרון עמוס במאבטחים, הרגשתי שעוד שנייה אני בתחקיר של הפנטגון. המקום בפנים היה מצועצע, וילונות לבנים והמון רושם שאותי לא הלהיב במיוחד אבל מה זה משנה, באנו בשביל מטרה אחת....לחגוג יום הולדת.

עד לא מזמן ניתן היה לעשן בפאב ובמסעדות וזה נגמר ועל כך שמחנו עד מאד. זה משנה את האוירה, אנשים אפילו טוענים שזה גורם להם לעשן פחות ולאלה שחייבים את המנה יוצאים לקור המקפיא. אבל לא..... בוילה סוקולוב לא פועלים חוקים ותקנות המדינה... ושם מסתבר מדליקים אש לא רק בשביל B52. בהתחלה חשבתי לתומי....איזה פריחה אחת מעשנת ומיד יעירו לה. אבל שוד ושבר....הרבה זרקורים פוזרו ברחבי הפאב הגדול ומזגן שעבד מדי פעם כדי לאוורר מפני אסון.. (אני כמובן מגזים בתיאור) אבל ידעתם כי נעשו מחקרים וגילו שפאב מעושן יותר מזהם מכביש סואן.

כאחד שעישן בעבר, אינני יכול להבין את חוסר האיכפתיות של הישראלי שזה נוגע לחוקים..עוד היו שם תיירים אמריקאים שחשבו שזה מותר בישראל.

היו שם אנשים אסמתיים ונשים בהיריון ובכל זאת..... בואו נדליק סיגריה כי זה חברתי, נצפצף על החוק.

מאוד כעסנו על התנהלות הדברים... התחלנו לצלם מעשנים ואף אני הסתובבתי והסתכלתי על מעשנת, כאשר אני מחסה את פרצופי במעיל. הגברת ברוב חוצפתה מגישה לי את הסיגריה כדי שאעשן אותה. יש גבול לטמטום....ביקשנו חשבון ממלצרית מפוקפקת שעוד בחוצפתה ביקשה שנשאיר 14 ש"ח טיפ. לא הסכמנו לטיפו בטענה שהשירות היה גועלי ושלא מכבדים את אלה שלא מעשנים במקום הזה.

ואני אומר לכם..זה מעניין אותי כקליפת השום שהמקום הזה חם בת"א....

כי הוא לא חם בגלל שיש אנשים טובים.... אלא כי העירייה לא רוצה להיכנס ולקנוס את המקום.... והמבין יבין.

דרג את התוכן: