כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    המטרה: א.ו.ש.ר (זרעים של א.ו.ש.ר לשעבר)

    איך אני הופך דימיון למציאות. המסע שלי בדרך לא.ו.ש.ר.




    *ועוד משהו, אני לא רוצה לרשום כל הזכויות שמורות (למרות שהן כן). אם את/ה מעתיק/ה מצטט/ת ממני זה בסדר ובכיף, בתנאי שתפנה/י קישור למקור ותיתן/י קרדיט. תודה.

    פוסטים אחרונים

    ארכיון

    0

    פאזל

    10 תגובות   יום שישי , 5/4/13, 08:58
    ''

     

    כל מה שיש לך בראש זה תמונה מוקטנת משהו, לא מדויקת של מה שצריך להיות. אתה יודע לאן אתה רוצה להגיע. אז איך לעזאזל מתחילים לסדר את הבלגן הזה?

    יש ערימה של חתיכות מונחת על השולחן. רק לבחור ולשים במקום הנכון. לכל אחת צורה אחרת, צבעים אחרים, פינות וקימורים משלה. תזהר מאלה הדוקרות.

    צריך איזושהי מסגרת, משהו שאפשר להתמקד בו. אז אפשר להתחיל ולמיין, כל החתיכות עם הקוים הישרים, זה די קל וברור, ותמיד יש ארבע שיהיו בפינה. אחת בכל קצה, שמסמנות את הגבולות שלך. עד להיכן אתה יכול להגיע. ממש כמו החלוקה לטיפוסים שפסיכולוגים אוהבים לעשות שהם לוקחים שתי תכונות ועושים מהם 4 רביעים של טיפוסים.

    אז עכשיו אפשר להתחיל לנסות ולחפש בין השאר, למיין לפי צבע, אולי לפי הצורה של אפשרויות החיבור.

    ותמיד יש את החתיכה החסרה, זאת שאתה מחפש אחריה ימים, בערימה. מצאת כמה דומות, ממש קרובות, אפילו באותו הצבע, החיבור כמעט מושלם, אבל יש איזה רווח קטן בלתי נראה כמעט, והצבע לא בדיוק תואם, מזכיר מאוד אבל קצת דהוי יותר או בוהק מדי. בקיצור, זה לא מה מתאים לך.

    ופתאום, אתה מוצא אותה, מתחבאת מבוישת משהו, או סתם מונחת לך ישר מול העיניים, מחכה כבר שתיקח אותה למקום, כמו אומרת, איך אתה לא מצאת אותי עד עכשיו. ושאתה מניח אותה בנקודה הנכונה, התמונה מושלמת, וכאילו לא היתה חסרה שם מעולם.

    ככה זה להרכיב פאזל. ממש כמו בחיים.

    דרג את התוכן:

      תגובות (10)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        27/8/14 00:05:
      מעניין אם נהיה שלמים עם עצמנו אם עדיין נחפש חתיכה חסרה.?
        4/5/13 09:53:
      *****
        1/5/13 23:57:
      אני חושבת שבחיים זה טיפלה שונה. אין באתמ חתיכה חסרה מושלמה. יש חתיכה מספיק קרוב, מספיק דומה ואז אנחנו מצמיחים גשושים כדי להשלים את הפערים. כי ליצר את המושלמות ביחד.
        23/4/13 22:41:
      איך היא מתיישבת יפה החתיכה הזו במקום שלה...והכל שלם עד הפאזל הבא!
        5/4/13 22:31:

      צטט: משחילה חרוזים 2013-04-05 18:32:55

      ''

      הרבה חתיכות ישנן בעולם...

        5/4/13 22:31:

      צטט: plantica 2013-04-05 17:01:12

      של מה היה הפאזל?

       

      פוצי, אני לא יכול לגלות לך פה

        5/4/13 18:32:

      ''

        5/4/13 17:01:
      של מה היה הפאזל?
        5/4/13 15:31:

      צטט: פיצקית 2013-04-05 14:45:53

      אם מצאת את החתיכה החסרה, מצאת הכל..

       

      :)

        5/4/13 14:45:
      אם מצאת את החתיכה החסרה, מצאת הכל..