כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';
    0

    יאיר אולמרט בפוסט על המחאה נגד בנק לאומי

    0 תגובות   יום חמישי, 18/4/13, 16:52

     

    ''קישור מקור http://on.fb.me/11lqEkh

     

    ''

    זוהי אזהרה חמורה - שימו לב:

    לפי אינפורמציה בדוקה שיש בידי הבנקים שמו על הכוונת כמה דמויות "מובילות" ומתכוונים לגרור אותם לבתי משפט ולחורבן. הבנקים משחקים לפי כללים שונים לגמרי ממה שהכרתם עד כה ב"מאבקים החברתיים". הם מכירים רק את טקטיקת - Hardball: סגנון ניהול אגרסיבי וחסר רחמים. הם לוקחים אלת בייסבול ונותנים בראש. תזכרו זה הדבר הקרוב ביותר לעיסוק עם העולם התחתון חסר המעצורים. 

    אני ממליץ בכל פה למי שאין כוונה, כוח, יכולת או משאבים למאבק. למי שלא יודע לפסוע בשדה מוקשים מבלי לפוצץ אותם - להיזהר.

    מי שיתחלק קצת או מי שאין לו מולם "מאזן אימה" יחוסל. בלי כחל וסרק.

    שלא יהיה ספק - בניגוד מוחלט למאבקים הקודמים המאבק עם הבנקים הוא במגרש אחר ושונה. המאבק הזה יהיה כרוך בהפעלת חוקרים, מעקבים, התנכלויות וניסיונות הפללה. 

    שלא כמו "תנובה" או אפילו המדינה (המשטרה) לבנקים אין שום מעצורים וגם לא חסרון כיס. הם לא חובבנים כמו המשטרה ולא חלביים כמו יצרני הקוטג' "ישראל יקרה לנו". 

    אחת הטקטיקות של הבנקים היא לאיים ולהפחיד. הם לא מפחדים מאלוהים. בעצם אין להם אלוהים.

    כאשר התבצעה חקירת קרטל הבנקים שיזמתי ב - 2003 נערכה פשיטה על 5 הבנקים הגדולים. במהלך הפשיטה מצאו אנשי המודיעין של הרשות להגבלים עיסקיים תיק מעקב שנערך עליי. אכן, המשטרה הופעלה שמספר הזדמנויות בהן היתה פריצה למכוניתי לחיפוש מסמכים (מחלק הונאה ת"א בראשות צח"מ של סנ"צ אריה אידלמן), היו פריצות למחשבים שלי ומשטרת רחובות הופעלה לפקוח עין כשהתקבלו גם איומים. 

    במקביל לניהול המשבר במישור הגלוי נערכים כעת הבנקים ל"סימון מטרות" - מי שלא ידע להתנהל נכון ויבלוט שלא לצורך יהיה מהר מאוד טרף קל. 

    תזכרו - זה משחק שונה לגמרי מכל מה שהתחולל עד עכשיו. שונה בכמה וכמה דרגות.

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      פרופיל

      אורחני
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין