0 תגובות   יום שבת, 1/6/13, 16:06

שיטת הארוויגו היא שיטה שמטרתה לפתור המון בעיות שהאשה הסבירה פוגשת בחייה ולפעמים מכבידות עליה:
למשל כאבי בטן, נפיחות בבטן, גזים, עצירות, שלשול.
כמו כאבי מחזור, מחזור כבד, מחזור לא מורגש,מחזור לא סדיר, רצון להכנס להריון, בעיות של פרוסטטה, כאבי גב, תופעות של המנאפאוזה, גלי חום, ועוד.

בטח עכשיו כבר הרמת גבה ואמרת היי זה לא הגיוני ששיטה אחת תפתור כל כך הרבה סימפטומים.
אז זה עובד בדיוק ככה. את השיטה לימד דון אליחיו משבטי המאיה את רוזיטה ארוויגו והיא ותלמידיה מלמדים אותה בכל העולם.

העיסוי הוא נעים ממש ואינו כואב, הוא מאפשר לזרימת דם טובה להגיע לחלל הבטן ובכך למעשה הגוף יכול להפעיל את המערכות שלו בצורה אופטימאלית.

למשל אדם שסובל מעצירויות , כשזרימת הדם מגיעה בצורה טובה יותר למעיים, הגוף יכול להניע את התוצר :-) החוצה בצורה טובה יותר ועל כן מהירה יותר.

ואני...
שהתגלגלתי בעולם בעשייה מלאת רוח ונשמה, שעוסקת בטיהורים וריפויים אנרגטיים שלעיתים מתקשרת במהלך טיפולים אנרגטיים חיפשתי את החיבור לגוף.
את החיבור של הנשמה לגוף,
רציתי לאפשר למטופלות שלי להודות לגוף שלהן על מה שהוא,
להרגיש נוח בתוכו
ואולי אולי אף לאהוב אותו על מי שהוא ומי שהן בזכותו.

וחיפשתי את האופן שבו אפשר לגעת בטיפול נעים ומכיל כל כך שלפעמים מציף הרבה כל כך החוצה
ומאפשר לגוף להשתחרר מהרעלנים שמצויים בתוכו ובצורה מופלאה גם להקל על הנפש ועל הנשמה להיפרד מהמשקל העודף של משא שהוספנו לעצמינו לחיים .

''

דרג את התוכן: