לשטוף את הדם ולהמשיך הלאה

10 תגובות   יום ראשון, 20/1/08, 17:33

צודק חסן נסראללה בעניין מעורר הבחילה הזה של ספסרות חלקי גופות אדם.

כן חסן נסראללה צודק, הוא יודע טוב מאוד אילו דברים ביזרים מוכנה ישראל לעשות, על מנת להשיב אצבע לקבר ישראל.

גם נסראללה ראה את צה"ל מוריד פלוגה שלימה על הברכיים, בציר פילדלפי שבעזה, בנסיון לאתר בעפר, חלקי אצבעות מגופותיהן המרוטשות של החיילים שהתפוצצו זמן קצר קודם על הציר.

הוא ראה וחשב לעצמו שאם הם ה"ישראלין, הציונין" מוכנים לסכן את החיילים שלהם החיים, בשביל אצבעות פזורות של החיילים שלהם המתים, בטח החלקים האלה שווים משהו...למה לא לנצל את זה ?

אחרי הכל, גם נסאללה רואה טלוויזיה וגם הוא יודע עד כמה התרחבה התופעה המוזרה של ליקוט טיפות דם יבשות מהעלים שבצמרות העצים, ברדיוס של 500 מטר ממקום פיגוע ולא על מנת לנקות את הזוועה, על מנת להביאה לקבורה הולמת ע"י החבורה המוזרה השואבת את הלגיטמציה שלה מפעולות האיסוף, יהודה משי זהב וחבורת זק"א שלו.

גם נסראללה זוכר את המהומה שקמה לאחר שהתברר כי קבר שבו נטמנו חלקי גופתו המרוסקת של חייל א' הכילה גם אצבע של חייל ב'.

נסראלה הוא מגעיל שאינו נגעל ואנחנו אובססיבים להגעיל.

אדם מת, גופו הלך והמצבה שאנחנו בונים על קיברו היא העיקר.

ולעובדי האלילים נאמר, עד כאן.

דרג את התוכן: