0
אויש, איזה הבלים את מדברת - אני ילד גדול אני יודע אמת מהי, איני צריך שקרים שיערבו לאוזניי, הייתי שם. כמוני גם את, ילדה גדולה - את ודאי יודעת מה טוב בשבילך ולא תמיד האינטרסים משיקים, את לא צריכה אותי בשביל לדעת.
ואיך ישיקו אם אני איני יודע מהם שלי?
חצוי אני כתמיד, השאלות נשארות פתוחות ולא זוכות למענה - יש לי כמה וכמה אלטרנטיבות בראשי, אם נודה על האמת, בפניי כמובן, אזי האופציה של רצון אמיתי בך נראה לי כהכי פחות מתאים, תלוש מהמציאות שלי כאדם שלם - סך הכל אנחנו מתואמים:-)
מילים, מילים ועוד - את ממשיכה באותה המנטרה, תני לי מעט קרדיט. שכבנו פעמיים או עשר, מה זה כבר משנה - למה ציפית? למה אני ציפיתי? מכה קלה לאגו, מכה קלה בכנף, אולי לי ואולי לך, סופה לחלוף.
מקומך בלבי שמור לו בכל דרך שלא תהיה, אשמע את שמך ולבי יתרחב, את נהדרת בדרכך, אין צורך בשינויים, טוב לי במקומי וטוב לך מקומך - הוא משרת את שנינו באותה המידה.
אז סביר להניח שאוהב אותך מחר ואוהב אותך ביום שלאחר מכן, מה שבטוח הוא שאני בוטח בעצמי, לא כמגננה ולא מתוך פחד מניע, מתוך קבלה מוחלטת של פני הדברים, כך אני רוצה שיישארו. תעשי לעצמך ולי טובה ותתנערי מן השטויות, אין בהן צורך.
אוהב המון המון <3
לילה - נוער שוליים
|