כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    דרושים

    עיתון הדרושים

    0

    הצעות עבודה בהייטק מעיתון הדרושים 9.7.2013

    0 תגובות   יום שלישי, 9/7/13, 19:51
    לחברה העוסקת בתחום החומרה והתוכנה, ביקנעם
    דרוש/ה
    איש/אשת סיסטם מתחיל/ה

    המעוניין/ת ללמוד ולהתקדם בתחום. במסגרת התפקיד: תמיכה פנים ארגונית, תקלות חומרה ותוכנה בעמדות קצה, תמיכה בלקוחות החברה, אחריות על גיבויים. עובד /ת חברה מהיום הראשון.
    דרישות: חובה - תעודת MSCE/ MCITP אפשרי גם MCSA עם הרבה ניסיון. יתרון רב לידע בסביבת VIMWARE, ידע ב- MS-SQL. יתרון רב לניסיון בסביבת מייקרוסופט. עדיפות לבעלי /ות ניסיון מחברות סיסטם ואינטגרציה. עדיפות לבעלי /ות רקע בסיסי ב- oracle. חובה - ידע בחומרת PC ותחנות קצה / ציוד היקפי. שירותי/ת, אחראי/ת, מסור/ה, מולטיטאסקינג. להט ורצון ללמוד ולהתקדם. המשרה מיועדת לנשים וגברים כאחד.



    לחברה בת"א
    דרוש/ה
    איש/ת סיסטם בכיר/ה

    תיאור: ניהול וביצוע פרויקטים בנושא תשתיות, עמידה במשימות ויעדים בהתאם לדרישות. ייצוגיות ושמירה על ערכי הצוות, המחלקה והאגף מול הלקוחות. ביצוע משימות כחלק מתפעול המערכות.
    דרישות: איש/אשת SYSTEM בעל/ת ניסיון של ארבע שנים ומעלה. ניסיון רב בסביבת Active Directory ומערכות Microsoft. ניסיון בעבודה מול Virtual Servers של Microsoft ו VMWARE.
    דרישות חובה: היכרות מעמיקה עם מערכות הפעלה Windows XP\7\2003\2008. היכרות מעמיקה עם - Microsoft Cluster הכרות מעמיקה עם כלי GPO של מיקרוסופט. ניסיון בכתיבת סקריפטים.
    דרישות נוספות (יתרון): היכרות מעמיקה במערכת 2007SCCM מבית מיקרוסופט. ידע בכתיבת שאילתות SQL. ידע ב ASP.NET

    לארגון ציבורי העוסק במחקר וממוקם במרכז הארץ
    דרוש/ה
    אחראית מערכות HPC ולינוקס

    לניהול, תכנון והקמה של שרתי HPC, פתרון תקלות, אופטימיזציה של תורים, אופטימיזציה של קוד לסביבת HPC, תמיכה במשתמשי HPC, תיעוד מערכות וכתיבת מדריכי הפעלה.
    השכלה וכישורים: ניסיון של 5-7 שנים בהקמה ותפעול מערכי High Performance Computing - חובה ( יתרון לניסיון בעבודה בסביבת Data Center). ניסיון של 5 שנים לפחות באופטימיזציה של ניהול תורים כגון LSF/SPE/PBS, היכרות מעמיקה עם שרתי LINUX ומערכי אחסון על גבי תשתית High-Speed Interconnects, NAS - חובה. השכלה אקדמאית- יתרון (רצוי בתחום המחשוב במדעי או הנדסי). ניסיון בעבודה עם שרתי GPU ו/או פלטפורמות Cloud- יתרון. יכול עבודה עצמאית ובצוות. תודעת שירות ותקשורת בינאישית גבוהה.

    לארגון ביטחוני גדול
    דרוש/ה
    איש/ת צוות SOC

    הצוות מהווה גורם מקצועי הפועל כמענה מרכזי לזיהוי אירועי סייבר בזמן אמת ויישום פעולות נדרשות להתמודדת ותגובה מידיית. על המועמד להיות עם ניסיון של לפחות שנתיים בצוות SIEM/SOC. בעל ניסיון בזיהוי וניתוח איומי סייבר. בעל יכולת לביצוע חקר אירועי מחשב (Forensics). בעל ידע מעמיק באיומי סייבר, מערכות אבטחה, כלי במ"מ מגוונים ומערכות הפעלה.

    לחברה ברעננה
    דרוש/ה
    תומך/ת טכני/ת

    למתן שירות ללקוחות החברה, מציאת פתרונות אונליין, פתרון תקלות והשתלטות מרחוק.
    דרישות: ניסיון כתומך/ת טכני/ת, Help Desk בתחום המחשבים או אחמ"ש צוות תמיכה טכני/ תומך טכני בכיר מחברת תקשורת (אינטרנט) - חובה. ניסיון במערכות הפעלה. ידע של חיבור מחשב לרשת, מתן הרשאות וכד'. הבנה/ התקנת חומרת מחשב - יתרון. שליטה טובה מאד באנגלית - קריאה כתיבה ודיבור. יכולת פעולה עצמאית תוך טיפול במשימות מתועדפות. יכולת הפעלת שיקול דעת טוב, סדר וארגון. יכולת לימוד עצמית גבוהה. יכולת התמודדות במצבי לחץ. תודעת שירות גבוהה.

    דרוש/ה
    יועצ/ת אבטחת מידע טכני מנוסה

    ניסיון בביצוע Penetration Tests בסביבת רשת Network Environments. ידע נרחב ומעשי במערכות ופרוטוקולי תקשורת. ידע ברמת System מערכות הפעלה Windows ו Unix/Linux. הכרות עם מוצרי אבטחה והגנה. יכולת כתיבה טכנית מעולה באנגלית ובעברית. ניסיון בתכנות Python -יתרון. עבודה במשרה מלאה 09:00-18:00 באזור כפ"ס.

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      תגובות אחרונות

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      עיתון הדרושים
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין