0 תגובות   יום שני, 19/8/13, 12:26

יו"ר האיגוד מר דרור אטרי: "האיגוד הכל ארצי של חברות הניקיון והאחזקה בישראל ארגון הגג של חברות הניקיון, נותן רוח גבית לנשיא לשכת התיאום מר צביקה אורן ולנציגנו במשא ומתן אילן לוין במגיעים עם ההסתדרות לקידום הסכם קיבוצי במגזר הפרטי בשאיפה שהסכם זה ימנע שתי מעמדות במשק הישראלי, בהזדמנות זו אבקש להודות לאילן על העדכונים והשיתוף הפעולה."


נציג לשכת התיאום במשא ומתן מול ההסתדרות מר אילן לוין : "אני מודה לכם על קיום הישיבה, אנחנו מאמינים כי יש להוביל תהליך של הסכם קיבוצי במגזר הפרטי במסלול של הידברות שכולנו נוכל לחיות אתו למרות האתגרים הלא פשוטים העומדים לפנינו, יש ביכולתנו בסופו של תהליך להגיע להסכם. על כן, באתי לשמוע את עמדתכם בעניין."

           

''

             בתמונה מימין לשמאל: יו"ר האיגוד הכל ארצי מר דרור אטרי ונציג לשכת התאום מר אילן לוין.


אמש (יום ראשון 18.8.13), התקיימה במשרדי האיגוד ישיבת עבודה בין חברי הנהלת האיגוד הכל ארצי של מפעלי הניקיון והאחזקה בישראל לבין אילן לוין, מי ששימש עד לפני כשנה כממונה על השכר במשרד האוצר וכיום משמש כראש אגף העבודה בהתאחדות התעשיינים ומשמש כנציגנו (נשיאות לשכת התיאום של הארגוני הכלכליים) בהתנהלות עם הסתדרות במשא ומתן בנושא הסכם הקיבוצי במגזר הפרטי.

בישיבה לקחו חלק חברי הנהלת האיגוד : יוסף יעקב מנכ"ל חב' סופר שרות לכל בע"מ, יחיאל שלמה מנכ"ל קבוצת אבידר, ירון אפגן, מנכ"ל חב' ברק גדעון בע"מ,, רפי גוסיאנוב, מנכ"ל חב' אר. אמ. אנד, שוקי פלין מנכ"ל חב' רשף.

 

"אילן בחור מדהים שותף אמיתי וישר אשר נכון להיום למרות שהוא מגיע מהאוצר ולא מהמגזר העסקי מצליח לייצג נאמנה את עמדתנו", אמר יו"ר האיגוד דרור אטרי בפתח הדברים לחברים.

''

 

בישיבה חיזקו חברי הנהלת האיגוד את החשיבות בהובלת תהליך של הידברות בין הצדדים ובחיזוק מעמד העובדים ומניעת שתי מעמדות של עובדים האחד במגזר הציבורי (שכזכור לפני כשבועיים עבר בחוק הסכם במגזר הציבורי המאמץ את ההסכם אותו חתמנו אני וחברי ב - 2009 בו הענקנו תוספת שכר של 20 אחוז ושיפור בתנאי העסקה של כלל עובדי הניקיון) והשני של העובדים במגזר הפרטי שהסכם זה לא חל עליהם וכאמור המגעים בנושא מתקיימים בימים אלה.

 

החברים הדגישו כי למרות שברור לכל כי נושא העסקה ישירה אינו ריאלי ואינו ישים יש חשיבות רבה מלהוריד אותו מסדר היום באופן מוחלט. כמו כן ,העלו החברים את הבעייתיות ברצון לקדם אופציה בהסכם של השוואת תנאים אשר יהווה קושי רב ביישום הדבר בשטח.

''
  

החברים הביעו תקוה כי עם כניסתה של השנה החדשה נביא את הבשורה המיוחלת לכלל עובדי הניקיון במשק הישראלי ואחלו לאילן הצלחה במגעים!

דרג את התוכן: