עם קטן ועקשן אנחנו. מעטים אבל נחושים לשרוד. יחד עם זאת מוקפים אויבים אנחנו. לא בדיוק יודעים עד כמה רב מספרם של שונאינו. לא רק אלה המקיפים את גבולותינו אלא בכל כנפי תבל ששמעו עלינו וגם כאלה שבקושי יודעים מי אנחנו
אין רחמים כאשר רוצים לרמוס אויב אמיתי או מדומה. אויב מתוסכל שלא יכול לנו . לפחות לא יכל עד עכשיו. ומה יקרה אם פתאום כוחו יגבר וגם אם לא יוכל בסוף לגבור, לא יוותר על הניסיון לעשות כן?
זאת יכולה להיות חוויה מצמררת אפילו מערערת את ביטחון קיומנו כאן. אפילו למחוק את אשר הושג בשש ומחצית עשורים שכמעט כמו האמרה וקמו עלינו לכלותנו -חלילה שלא יהפוך מאימרה למציאות
החלום הזה חוזר אלי מדי לילה, ומקוה שזה רק חלום. |
תגובות (11)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
נעמי פור מי
האמת הטיפול מיועד בדרך כלל לאנשים בעלי דיפרנציאציה מחשבתית מעורבת בסירופ פטל
נכון. לשואה יש השפעה מעבר למה ששולליה מנסים לשכנע אותנו. אני אמנם נולדי אחרי המלחמה ההיא , אבל אבא היה שם. והוא סיפר לא מעט. ואני קראתי , וגם חקרתי. הדברים חילחלו . אני לא מאלה שמשוים כל ארוע שקורה בימים אלה למה שהיה אז. זה היה מומחיותו של מנחם בגין.
אני רק מדי פעם חושב על אדישותו וגם צביעותו של העולם. בעיקר של אירופה, שהיתה כל כך אשמה על אותו ארוע של השמדה. מי במעשים, מי בצפיה מן הצד.