כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    ד"ר אבישי וינברגר- מומחה לכירורגיה פלסטית

    נולדתי בחיפה, בוגר ביה"ס לרפואה באוניברסיטה' העברית בירושלים.

    במשך שלושה עשורים מנתח בבתי חולים ציבוריים ופרטיים במגוון ניתוחים של כירורגיה פלסטית. במקביל, תרמתי מזמני ומכישוריי ברפואה הקהילתית באזון שרון ושומרון. במהלך השנים ניתחתי אלפי אנשים והתמודדתי עם מגוון עצום של מקרים רפואיים. ביצעתי ניתוחים וטיפולים גם ברחבי העולם - בעיקר בסין ובברזיל.

    כחבר איגוד הכירורגים וחבר האיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית, מזדמן לי להשתתף באופן קבוע בכנסים מקצועיים ברחבי העולם, והלתראיין באופן תדיר באמצעי התקשורת הישראלית.

    תחום הפלסטיקה האסתטית הפך בשנים האחרונות לפופולרי בקרב כל שכבות האוכלוסיה בישראל. למנתחים הפלסטים הישראלים יצא מוניטין בינלאומי בתחום הרפואה האסתטית, ויש לי את הכבוד והעונג להיות חלק מקהילה זו.

    ארכיון

    מה צריך לדעת על ניתוחי אף לנשים ולגברים בגיל מבוגר?

    1 תגובות   יום חמישי, 14/11/13, 09:20

    ''


    ד"ר אבישי וינברגר התארח ברשת א' בתכנית "כנס בוגרים 50 פלוס" ושוחח עם ריקי הראל על ניתוחי אף לנשים ולגברים בגיל מבוגר, למרות התפיסה שניתוחי אף נעשים בגיל צעיר.

    "כשנשים וגברים נכנסים אליי בנושא טיפולים לפנים, הם נכנסים אליי בדרך כלל בשביל דברים קטנים", הסביר ד"ר וינברגר. "אני עשוי לראות גם דברים אחרים. למשל, אחד הדברים שגיליתי בשנים האחרונות הוא שהטיפול באף מצעיר מאוד את האנשים. לפעמים, גם בגיל מבוגר ניתן לבצע ניתוח אף".

    "כאשר האף מתארך, זהו אחד הסממנים להזדקנות הפנים. לעתים רואים אף בולט מאוד שיושב באמצע פנים יפהפיות", המשיך ד"ר וינברגר.

    "אני מדבר על זה באופן אינטימי וסודי עם המטופלים ומספר להם את הרעיונות שעוברים לי בראש. אני משתדל לומר להם הכל בצורה עדינה. אם אני מוצא לנכון להמליץ למטופלים על ניתוח אף, אני מסביר להם שאם נטפל באף, הדבר ייתן נופך אחר לפנים".

    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        14/11/13 09:38:
      תודה, היה מעניין לקרוא ולהאזין, אף פעם לא חשבתי על אף מנקודת מבט כזו..

      פרופיל

      ד"ר אבישי וינברגר - הבלוג הרשמי

      אבישי וינברגר - טוויטר

      ערוץ YouTube של ד"ר אבישי וינברגר

      ד"ר אבישי וינברגר ב - Flicker

      אבישי וינברגר - ניתוחים פלסטיים