0

נוער הגבעות: כך בונים את ארץ ישראל

0 תגובות   יום שני, 9/12/13, 12:35

בסרט הסברה חדש נערי הגבעות מכשירים ילדים ונוער לבנות בתים ומאחזים במהירות מדהימה. "אם יבואו להרוס את הבתים, אנחנו נבנה הכול מחדש תוך יום אחד"

 

 

נוער הגבעות מציג: כך תבנו בית על כל מרכיביו ב-24 שעות. בתיעוד נדיר של סדנאות הבנייה המיוחדות של נוער הגבעות, ניתן לראות איך מכשירים ילדים ונוער לבנות בתים ומאחזים במהירות מדהימה.

  

בסדנה עוברים הנערים אימונים בבניית בתים במהירות, כך שאם חס וחלילה יבואו להרוס - הם יקימו הכול מחדש, תוך יום אחד. את סרט "התדמית" הזה העלו נערי הגבעות לרשת לפני מספר ימים, במטרה לאסוף תרומות למבצע ההתיישבות הציוני.  

 

"ברוך השם יש המון משפחות שרוצות להצטרף למאחזים שרוצים לבנות, ואנחנו כאן כדי להסביר איך", אמר אחד מהנערים. "אנחנו צריכים כמה שיותר כוח-אדם שיידע לבנות, בכמה שיותר מהירות ויעילות. אם יבואו להרוס את הבתים, אנחנו נבנה הכל מחדש תוך יום אחד - כולל חלוקה פנימית, חדרים, חשמל, מטבע וכו'. הפעילות שלנו היא חוקית. מה שלא חוקי זה אלה שבאים להרוס בתים באישון לילה", לדבריו.

 

מיקום: מאחז עז ציון שבארץ בנימין, על גדות גבעת אסף

 

''

 

 

.

 

.

 

חומה ומגדל - היום ואז

''

החלוצים בוני הארץ, היום ואז. רוב הישראלים נזכרים בערגה בחלוצים מן הימים שלפני קום המדינה (בתמונה משמאל), ורוחשים כלפיהם חיבה, הערצה וכבוד. החלוצים הללו לא ביקשו רשות מאף אחד ולא ניסו כלל לאמץ לעצמם תדמית 'פוליטיקלי קורקטית'; הם עסקו בבניין ובהתיישבות, ובזכות עמלם קנו היהודים אחיזה בקרקעות מולדתם. לעומתם, החלוצים בני
דורנו ("נוער הגבעות" בתמונה מימין) זוכים בישראל הפוסט-ציונית וחסרת הכיוון של היום לקיתונות של השמצות, בוז וזלזול, פרי עמלה של תקשורת מגויסת המגוּבה בציבור תמים הניזון ממידע חלקי ומסולף.
 
 
 
הנקודה היהודית 
''
 
 
 
 
 
 
משקפת שומרון
''
 
  
 
ה
דרג את התוכן: