כך זה אצל רוב האנשים, נוצר מצב שרק מעטים עוסקים בזה, והם אין בכוחם לרדת לשורש העניין לגמרי, כי כאן צריך מאמץ משותף ארצי ועולמי. גם אנשי המקצוע בתחום, סוציולוגיים, פסיכולוגיים וכו', פועלים לפי "ערכי יסוד" עוד לפני שהעניין (אומנות היחס לבני אדם) נחקר כהלכה. - נכון שחקרו רבות ועדיין, אולם לא הגיעו לפתרון המניח את הדעת, והראייה לכך, העולם לא משתפר אלא מתדרדר, אי אפשר להתווכח עם המציאות שמתהווית בגלל זה.
לכן כל אדם שחייו חשובים או חיי החברה סביבו, צריך להשקיע רוב זמנו בחקירת נושא "אומנות היחס לבני אדם".
הבסיס האמיתי שעליו צריך לבנות את המחקר הוא הידיעה שכל בני האדם מורכבים מנפש אחת גדולה ושלימה, כל אדם קיבל רק חלק מהנפש הזאת (יחד אנו מהווים את הנפש השלימה). - אתם רשאים לפתח את הבסיס הזה ולבטא את דעתכם ביחס אליו, ואו לבנות עליו את אומנות היחס לבני אדם.
הכיוון החשוב והנוסף הפעולתי שאני מציע וגם עושה אותו בעצמי הוא להכיר כל יום יותר ויותר אנשים, זה קל, התחילו בשכונתכם, צאו, התחילו שיחה עם אנשים, ומישם זה יתקדם ויילך, כל יום הכירו עוד אנשים, שימרו ותחזקו את הקשר שהושג עם אנשים עד כה והמשיכו בד בבד להכיר עוד ועוד אנשים - זאת הדרך איך נוכשר ונאומן כהלכה ב"אומנות הקשר והיחס לבני אדם סביבנו כמו גם כלפי עצמנו". |
תגובות (0)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
אין רשומות לתצוגה