כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    הביקורת של דויד

    ביקורות והמלצות בנושאים שונים: בתחומי האינטרנט (בניית אתרים, קידום אתרים, כתיבת תוכן, קופירייטינג ועוד; זוגיות, יחסים, הורות

    לא עידכנת, משמע אתה (האתר שלך) לא קיים

    0 תגובות   יום שבת, 3/5/14, 11:34

     

    לא עידכנת, משמע אתה (האתר שלך) לא קיים

    קצת קיצוני, נכון, אבל די נכון. בניית אתר, טוב ויפה ככל שיהיה, לא יכול להשאר עם התכנים שהיו בו כשנבנה, כלומר לא רק הם. חייבים לעדכן אותו, לפחות מדי שבוע כדי שהכותרת למעלה לא תתגשם.

    אם גוגל רוצה, כך צריך לפעול...

    גוגל (נכון, יש עוד מנועי חיפוש, אבל זהו מנוע החיפוש החשוב מכולם) דורשת עידכון שוטף, וזהו קריטריון מהחשובים ביותר שענקית החיפוש  מדרגת בעזרתם אתרים.

    יחד עם זאת, התכנים חייבים להיות איכותיים ועדכניים. גוגל דורשת שהגולשים שעוברים דרך מנוע החיפוש שלה יקבלו תוכן עם ערך ולא סתם גיבוב של מילים – כפי שהיה קודם העידכונים שערכה באלגוריתמים שלה.

    על ציות להנחיות הצודקות) הללו גוגל מתגמלת במיקום גבוה בדפי תוצאות החיפוש שלה (למי שלא מבין, הכוונה היא לדפים המוצגים בפני הגולשים כאשר הן רושמים שאלה או מילה כלשהי בחלון החיפוש של גוגל).

    היתרון מבחינת בעלי האתר הוא ברור, אבל כדי להפוך אותו ליותר ברור: הצבת כתובת האתר והתיאור שלו בעמוד הראשון של תוצאות החיפוש (ועוד יותר מזה כמובן, בראש העמוד) שווה הרבה מאד כסף, מאחר שהגולשים מעדיפים להכנס לאתר שלכם ולא של המתחרים – מה שמגדיל את הסיכויים שהם ירכשו את המוצר, או השירות, שהם מחפשים דווקא אצלכם. במקביל, ככל שאתם מעדכנים, כך גדל הסיכוי שגם אתם מתעדכנים בכל החידושים והמגמות בתחום שבו אתם פעילים – כך שאתם שומרים על יתרון ביחס למתחרים, או לפחות לא מאפשרים להם לפתוח עליכם יתרון.

    המעגל שבו כולם מרוויחים

    תכנים איכותיים ועדכניים הם, איפוא, מצב שבו כולם נהנים: הגולשים, ברור, יקבלו תכנים מעודכנים ואיכותיים. גוגל תהיה מרוצה שגרמה להצפת תוכן כפי שהגולשים שלה רצו (ולכן יחפשו דרך מנוע החיפוש שלה דווקא) וגם אתם, בעלי האתרים, תהנו מכך שהגולשים, ככל שיסמכו על כך שאתם מקור טוב, אמין ואיכותי של מידע, יחזרו אליכם שוב ושוב.

    מה לא לעשות

    הדגשנו את חשיבות עידכון האתר. יחד עם זאת, לא בכל מחיר, יותר נכון לא באופן אסור:

    • כאמור, לא תוכן לא-איכותי ובטח לא פוגעני
    • לא תכנים מועתקים, או משוכפלים
    • לא לשתול קישורים לא רלוונטיים לתוכן
    • לא למלא את העמוד בקישורים יוצאים (ובוודאי קישורים לא רלוונטיים)
    • כדי שלא להתפס כ"חוות קישורים" שאינה לגיטימית בעיני גוגל
    • לא לכתוב קישורים בצבע הרקע של העמוד (כדי להעלים אותם מעיני הגולשים)



    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      פרופיל

      דויד מנשה
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין