כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    ממרחק השנים - דברים מתבהרים.

    תובנות שהצטברו ברבות השנים.

    0

    ריצה מתוך פניקה אל הסכם עם החמאס כעת - בכייה לדורות עבור ישראל..

    1 תגובות   יום שישי , 4/7/14, 11:13

    על ההסכם הפסקת האש עם החמאס שאליו ביבי רץ מתוך פניקה למדתי לפני זמן קצר מה-BBC הבריטי.

    ומה שעלה בדעתי הוא הסכם קורייש של הנביא מוחמד בשנת 628. אין כל אפשרות שהמומחים ואנשי המודיעין המייעצים לביבי לא יביאו אותו לידיעתו. אבל הפניקה אצל ביבי גוברת על הזהירות ולא יעברו שעתיים ואזרחי ישראל יווכחו לדעת שאיומיו של ביבי על החמאס בימים האחרונים הם האוויר החם והנבוב שיוצא כשגרה מפיו של ביבי "המומחה לטרור".

     

    הסכם חפוז כעת עם החמאס יהיה בכייה לדורות עבור ישראל.

     

    תזכורת קצרה: "הסכם קורייש" או "שלום חודיבייה" - הוא הסכם שלום (מדומה, יש לומר) בין הנביא מוחמד לתושבי מכה שנחתם בשנת 628.  מטרותיו של מוחמד ומשמעותו התקדימית של ההסכם כבסיס להסכמי שלום בין מוסלמים לכופרים הם צעדיו של מוחמד כתחבולה שנועדה לאפשר לו לאגור כוח עבור התקפה בזמן יותר נוח לו.

     

    שמעון פרס ויצחק רבין בהשפעתו נפלו כבר אל הבור של הסכם קורייש שהיה הסכם אוסלו משנת 1993. כעת ביבי עושה את אותה הטעות שכולנו נשלם אי-פעם.

     

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        4/7/14 16:38:
      לפליאה היא בעיני הרחקת עדותך עד....הסכם קורייש. למה להרחיק לכת עד שם ? האם שכחת את האווילות הקרויה "מבצע עופרת יצוקה" שבו, ממש על פי עצת המטומטמים מסוגך, ישראל אומנם יצאה למבצע/ מלחמה בעזה - התוצאה היא כמובן .. אויב מחוזק יותר, ישראל מבודדת יותר, ארסנל נשק שמאיים עכשיו לא רק על אשדוד אלא גם על תל -אביב ובנותיה. ודרך אגב, ישראל לא מסוגלת לכבוש את עזה כי המחיר יהיה התקוממות העולם הערבי כולו.

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      virus interneticus
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין