לסחור עם דרום אמריקה - חלק 1

0 תגובות   יום שלישי, 26/8/14, 13:43

 

''

אתה רוצה להצליח, כולם רוצים, מאמין במוצר ובפיתוח הישראלי עם החדשנות האולטימטיבית, שמעת על השווקים הטובים באמריקה הלטינית אבל לא יודע מהיכן להתחיל.

רוב המפתחים והיזמים שמחזיקים בידיהם מוצר או פיתוח מעולה ככל שיהיה, מסתכלים על יזמים ישראלים אחרים שכבר פועלים בהצלחה במרכז אמריקה או בדרום אמריקה ושואלים את עצמם " איך הם עשו את זה, איך הם התחילו?"

החשש שקיים אצלך הוא טבעי ומובן אבל בעצם הוא דומה לזה שהיה קיים אצל כל אותם יזמים בתחילת דרכם באמריקה הלטינית.  זאת אומרת שזה אפשרי !

עד עכשיו השקעתם במיטב המתכננים, מיטב המפתחים והמשווקים באזורים רבים בעולם ובזכות זה הגעתם לאן שהגעתם, המשיכו בדרך הזאת גם באמריקה הלטינית, שיכרו את האנשים הטובים ביותר והשקיעו ביועצים המוכשרים ביותר שכבר צברו מספיק קילומטרים ביבשת ענקית זאת.

חשוב להיות מעודכנים במידע שמגיע מלשכת המסחר או המכון ליצוא, כאן למשל תוכלו למצוא את המידע על הסכמי אזורי הסחר החופשי של ישראל עם מדינות אמריקה הלטינית, מידע על תערוכות וירידים בחסות או בליווי המדינה בישראל או בחו"ל וכ"ו , אבל בסופו של דבר יצירת ההזדמנויות העסקיות נעשות בין בני אדם.

במקרה שלנו, בין ישראלים ובין לטיניים, אנשים בעלי רקע שונה, אופי פעולה שונה וטעמים שונים לכן החשיבות של הגורם השלישי רבה כל כך. הכוונה היא לגורם שמייעץ, שמלווה, שמתווך ומפחית את מס' הטעויות שאתם עלולים לעשות. אותו יועץ שיכול לפתוח עבורכם את הדלת הנכונה לאמריקה הלטינית, להכיר לכם באופן ישיר ואישי את הלקוח העתידי או את השותף האפשרי כדי שהעסק שלכם יצליח בפרו, גואטמלה או ברזיל או בכל מדינה אחרת ביבשת.

אני מזמין אתכם להנות מהפוסט, שהעליתי בעבר על הטיפים כדי להצליח באמריקה הלטינית , טיפים נכונים ושעובדים באמת, אבל ברגע שחברה ישראלית מגיעה להחלטה אסטרטגית לחדור לשווקים באמריקה הלטינית מומלץ להתכונן יותר לקראת האזור הזה ולהשקיע.

כתב: דניאל וולמן.

www.israelatinamerica.com

דרג את התוכן: