כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    דוקא בלוג

    למה דוקא - מפני שזאת מילה ישראלית למהדרין והיא הכותרת של הטור הקבוע הראשון שכתבתי.
    למה בלוג - מפני שכל עיתונאי אוהב לאהוב את החרות מעריכה.
    בלוג על תקשורת ופוליטיקה ועל האנשים והנשים שעושים אותן.
    כל הזכויות על תכני "דוקא בלוג" שמורות למחבר.
    ©

    תגובות (4)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    RSS
      9/12/14 07:43:

    צטט: קנולר 2014-12-08 13:05:57

    אוי!
    יהודית אם כבר אז ...אוי ויי זמירמגניב
      8/12/14 13:05:
    אוי!
      5/12/14 16:00:
    דוקטור מעבר להגיגים איפה את במפה?
      5/12/14 09:09:
    השאלה ששאלת, לכשעצמה, היא מצויינת. אבל המעשה בחיים מחייב הצטרפות למפלגה זו או אחרת כדי למשול. כך שלפיד הצטרף וכאשר הועף, נתן מופע הניתוק של ביבי. עוד נשמע אודותיו כהנה וכהנה. גם ביבי לא יאטום פיו , וישמיע על לפיד אמירות שונות. זו פוליטיקה בת זמננו...
    0

    אם הוא כל כך מנותק - מה עשית בממשלה שלו?

    4 תגובות   יום חמישי, 4/12/14, 09:29

    יאיר היקר. התרשמתי פעם נוספת מכישרון עבירת המסך שלך. גם מהתיזמון הישיר לחדשות שמונה בערוץ השני. וגם מכך שאחרי שנתת את מופע "הוא מנותק" עברנו להמשך חדשות היום והפיגוע בסניף רמי לוי במישור אדומים מבלי לשמוע יותר מדי שאלות קנטרניות של עיתונאים.


    ''

     

    אם ביבי כל כך מנותק, כל כך גרוע, כל כך לא מבין את אמריקה של היום – מה עשית בממשלה שלו עד כה? אתה מזכיר לי עיתונאית לשעבר ומגיבה פעילה היום – ד"ר אורית גלילי צוקר – שאינה חדלה לזכיר לנו שהיא היתה משמעותית מאד בצוות הייעוץ התקשורתי-פוליטי של נתניהו ובאותה נשימה מספקת צרור נחירות בוז לעבר האיש שבשרותו עבדה בעבר.

    עשית את זה פרסונלי להחריד ו/או לתיאבון. והפוליטיקה של היום והמירוץ לממשלה הבאה גם הוא לגופו של מנהיג ולא לגופו של מצע. אנחנו בעניין ביבי או לפיד, בנט או בוז'י ושלי, ציפי או כחלון או זהבה. 


    ועדיין נותרת שאלת המצרך הבסיסי, כמו שאומר האיש של המשקפיים, האם יש גוש מרכז אמין ומגובש בישראל?יש ימין, יש שמאל, ומה יש באמצע?


    באמצע יש מפלגות אופנה מתחלפות. בנויות על מצבי רוח לאומיים משתנים. על הכמיהה לבשורה חדשה. על ההבטחה לשינוי. על ההבטחה לתקווה. לפעמים ופעם בעשור לפחות גם על השסע בין חילונים לבין דתיים/חרדים.

    אולי זה לא מנותק. אבל זה עדיין בלתי מספיק.

    הברירה האמיתית נותרה בין ימין חברתי פחות או יותר לבין שמאל שלום עכשווי פחות או יותר. כל השאר – בריחה. ואולי, אם נרצה להיות "אין",  ובקצב שלך – ניתוק.

     

    צילום: לפיד עם המנותק בימים של חיבור *  נקלט בעדשת מצלמתה של מרים אלסטר מצוות "פלאש 90" * כל הזכויות שמורות * 

     

    דרג את התוכן: