
משה מזרחי ידוע ביושרה ללא דופי. אם ימונה למפכ"ל שיחליף את דנינו הוא יכול להחזיר את המשטרה אל דרך הישר. זאת ועוד: הוא יכול להצליח ולחסל את ארגוני הפשע, שהריחו את חולשתה של המשטרה והחלו להשתולל ולרצוח האחד את השני ברחובות הערים ולסכן אזרחים תמימים.
המשטרה היא לא הארגון היחיד שחלה בריקבון מוסרי. שלטונו המתמשך מדי של ביבי ורעייתו הם שהביאו את הריקבון המוסרי על ישראל. הבחירות הקרובות הן הזדמנות חד-פעמית של ישראל להבריא מוסרית. ואם כך יהיה - צחוק הגורל או יד אלוהים או הצדק הפואטי - (בחר את מה שאתה אוהב) הוא שביבי, מתוך אובססיה להמשיך ולשלוט להנאתו והנאת אשתו - אותה אפשר כבר להשוות לאוויטה פרון, אשתו של הרודן הארגנטיני חואן פרון או למארי אנטואנט הצרפתית (בחר את מה שנראה לך), הוא זה שהביא לבחירות האלה שעשויות לשחרר את ישראל מעונשו.
ככה זה בעולמנו וכבר חכמינו העתיקים ספרו לנו אנקדוטה על מי שרצה לקלל ונמצא מברך ועל אתונו שפתחה את פיה לדבר. והנה גם ביבי רצה לקלל את אלה שמאסו בשלטונו ומצא את עצמו מברך אותם והם מחליפים אותו בשלטון. וגם אתונו של ביבי - יובל שטייניץ - לא הצליחה להבין מדוע מכים אותה, כלומר מעיפים אותה מהשלטון, שהרי היא הייתה כה נאמנה לשליט לשעבר - עד כדי טמטום. |
alxm
בתגובה על הוכח תוכיח את עמיתך ולא תשא עליו חטא. (ויקרא יט', יז')
תגובות (0)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
אין רשומות לתצוגה