אתנחתא וממשיכים(?)

0 תגובות   יום שבת, 7/3/15, 15:50

השווקים עובדים טכנית מאוד יפה! מעל לשנתיים ההתנהלות נשמרת כמעט בקנאות. כל מדד והמסלול שלו. QE  אירופה עושה את העבודה, לפחות ממה שרואים בדאקס ובקאק. הפוטסי מתעכב. יורו צולל בהתאם למגמה....נמתין ליעד. נכון להיום, האיום היחידי (המדובר) על הבורסות נמצא בריבית, וגם על זה להערכתי יתגברו. איום בטחוני תמיד מרחף באוויר, ואיום הבועה מרחף כבר כמה שנים אז...נצמדים לגרף:

מעוף:
אחרי פריצה צפונה קיבלנו את היעדים ויצאנו לאתנחתא. 1540 מלמעלה, 1524 מלמטה. נכון לעכשיו מדובר בתיקון  רוחבי, אבל עדיין מוקדם לקבוע. בכל אופן, תיקון שליש ב-1507 ושני שליש ב-1486. תקופת מרץ אפריל היא לרוב חיובית, התקופה שאחרי הבחירות, גם היא לרוב חיובית, לכן לא הייתי מתקבע על שיא כל הזמנים, בטח כל עוד תמיכות נשמרות. במקרה "חרום", 1440 חייבת לשמור על השוק כדי לשמור על המגמה.
לימים הקרובים, כל עוד אוכף נסחר מעל 2800, הסיכוי לתקיפה חוזרת צפונה גבוה. מתחת, אפשר לנוח בין 95-1540.

''

סנופי:

שיא-> תנועה רוחבית->תיקון->טיל למעלה->שיא->....זו ההתנהלות. רוב התיקונים, אם נעגל, בין 2-5%, אנחנו בתוך התבנית, וזו ההתיחסות. תיקון לפני שיא חדש. מעל 5%, ועוד קודם לכן, סגירה מתחת ל-2060 (קרוב קרוב) צריכים לחזור לגרף.

יורו-דולר: דיברנו על דגל דובי, מגמה שלילית, והיורו ממשיך דרומה. אין שינוי.

זהב: אחרי הצלילה, שבירת מבנה חיובי...כל עוד מתחת ל-1187, אנחנו בדרך לאתגר את 1000$.

''

סיכום:

בשישי האחרון ראינו לחץ מהאפשרות שהעלאת הריבית תוקדם. אם יש משהו שלמדנו בשנים האחרונות, שהנגידים מווסתים את השווקים כאומנים. הם מרגילים אט אט את המשקיעים למציאות החדשה ונשמרים מאווווד מהפתעות. הריבית תעלה בשלב כזה או אחר, אין ספק. אבל זה לא יהיה מפתיע, זה לא יהיה חריף, והם יתנו למשקיעים מספיק זמן לעקל ולהתארגן. מבחינת השווקים, הבועה מתנפחת לה באין מפריע, ואין מה לסחור כנגדה. על בועת הנדל"ן בארה"ב הכריזו כבר באמצע שנות התשעים...ומי שמכר כבר אז אכל את הכובע. ברבור שחור בתיק ולהישען לאחור.

 

עדכונים שוטפים בפורום מעוף בית הלל.

 

דרג את התוכן: