כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    ממרחק השנים - דברים מתבהרים.

    תובנות שהצטברו ברבות השנים.

    0

    בעניין פליטי החרב שגרמו דאע"ש, סוריה, ארצות ערב האפריקניות ואיראן.

    0 תגובות   יום ראשון, 6/9/15, 17:01

    קשה כשאול היא עמדת ישראל מול עמדת גרמניה. לגרמניה עמדה מוסרית ואנושית, הגם שרוב העול הכלכלי והדמוגרפי הוא עליה. ואילו עמדת ישראל היא לא רק בלתי מוסרית; היא אנוכית, נובעת מעמדת קפיטליזם חזירי. העובדה שזו רק עמדתו של ראש הממשלה ולעם אין כל אפשרות לכפות את עמדתו בעניין אינה יכולה לנחם אף אחד.

     

    אני הייתי ילד בבולגריה בזמן מלחמת העולם השנייה. יהדות בולגריה ניצלה הודות למלך הבולגרי (ששילם על כך בחייו) והכנסייה הבולגרית. בחלומות הזוועה של לא יכולתי להגיע למחשבה הזוועתית שיבוא יום וגרמניה תעמוד בצד ההומני, המוסרי של האנושות ומדינת היהודים תעמוד בצד המנוולים!

     

    בימים אלה חוזרת אלי בלילות נטולי שינה הזוועה שבעולם מסתובבת אנייה שעליה יהודים שברחו מהנאצים ובשום נמל בעולם לא מוכנים לקבל אותם מאימת הנאצים כדי להציל את חייהם. היהודים האלה נספו כמו אותו תינוק על שפת הים שלא מאפשר לי לעצום עיניים בלילות. 

     

    שיהודים יעמדו בצד המנוול והגרמני בצד האנושי?! את זאת שום יהודי לא יוכל לסלוח לבנימין נתניהו לעולם. רק להיזכר מה שמנחם בגין החליט בשנייה על קליטת פליטי מלחמת וויאטנאם! הוא מתהפך בקברו, מנחם בגין עליו השלום, לנוכח יורשו המנוול.

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      virus interneticus
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין