כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    ממרחק השנים - דברים מתבהרים.

    תובנות שהצטברו ברבות השנים.

    0

    ינון מגל - גבר שרמוטנתי. אורן חזן - ליצן אנטיפתי.

    0 תגובות   יום רביעי, 25/11/15, 13:28

    שני אלה מייצגים במדויק את הכנסת אשר נתנה כהונה רביעית כראש ממשלה לשקרן הלאומי המדרדר את ישראל אל האבדון.

     

    ינון מגל יושב במליאה וחיוך הצ'שייר שמרוח על פניו אינו מש מהם. לי אין יכולת להבין על מה הוא מחייך כל הזמן. בדרך כלל הוא מפריע לנואמי האופוזיציה בדיוק ברגע שהם מבהירים לישראלים את עשרות הנכלולים, השקרים, הקומבינות, גנבות הכספים בחסות "מתווה הגז", חקיקת החוקים האנטי דמוקרטים ואלה שמשמשים אתנן פוליטי למפלגות החרדיות - פרי יוזמת מפלגות הקואליציה. אתמול התברר אתמול התברר שינון מגל הוא גם מטריד מיני, שולח ידיים אל העובדות הכפופות לו, מעשן סמים ומייצג היטב את הרוח הפשיסטית השוררת בסיעת "הבית היהודי", אשר בגלל חולשתו הפוליטית של ביבי הנובעת ממשלתו בת הרוב של חבר כנסת אחד בלבד, מנהלת למעשה את המדינה כולה להוות כולנו כיוון שהיא מייצגת רק 6% מכלל המצביעים לכנסת זו. 

     

    אורן חזן - ליצן אנטיפתי, "תוגת אמו", הוכנס לכנסת על ידי אביו שהיה פעם חבר כנסת ונודע בהצבעתו הכפולה שניסה להעלים אותה על ידי גנבה ממחסן הכנסת את מה שהוא הגדיר אז כ -"מוח" של מערכת ההצבעה האלקטרונית. הוא עומד כיום בראש קבוצה כוחנית במרכז הליכוד, קבוצה שמפחידה את ביבי, והצליח להכניס את בנו במקום ה-30 ברשימת הליכוד בבחירות האחרונות. אורן חזן יושב באולם המליאה בקרבת ינון מגל ומרב בן ארי, שלושת חברי הכנסת שמתמחים בהפרעות קולניות לנואמים מן האופוזיציה. הוא העז אתמול ללעוג לנכותה של חברת כנסת. אבל יש באורן חזן גם נקודת אור: הוא מהווה פוטנציאל להפלת ממשלתו של ביבי אם יקבל "ג'ננה" יחד עם אביו.

     

    מירי רגב מהווה רוח גבית לשני חברי הכנסת המדוברים בתכונותיה הידועות. בורות: (לא קראתי את צ'כוב אז מה"), כוחנות בוטה וחסרת בושה: "אנחנו קיבלנו שלשים מנדטים ואתם רק עשרים אז עכשיו אנחנו קובעים", אישה סרת תרבות כלשהי ובעלת שפת ביבים של תגרנית בשווקים: "קפוצי תחת", "חארות", ו- "זבל" אל כתובתו של היועץ המשפטי לממשלה.

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      virus interneticus
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין