כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    ינובסקי - לינר משרד עורכי דין - רשלנות רפואית - רשלנות סוכני ביטוח

    משרד עורכי דין ינובסקי - לינר מתמחים ברשלנות רפואית , רשלנות ביטוח סיעודי ואובדן כושר עבודה , רשלנות ביטוח חיים ומשכנתא,נזקי גוף קשים עקב תאונות ,רשלנות ביטוח מחלות קשות והשתלות,רשלנות סוכני ביטוח

    תביעת ביטוח סיעודי משרד עו"ד ינובסקי לינר

    0 תגובות   יום ראשון, 27/12/15, 08:34

    תביעת ביטוח סיעודי

     

    פיצוי בסך 5000 ₪ לחודש למבוטחת סיעודית שחברת הביטוח סרבה לפצותה. 

    האישה שהגיעה למשרדנו סיפרה שבוטחה בביטוח סיעודי קבוצתי מטעם קופ"ח. בהגיעה לגיל 70, נקלעה למצב סיעודי בשל סימפטומים של סכרת, אירוע מוחי, יתר לחץ דם, שינויים ניווניים במפרקים, גלאוקומה, בעיות גב, בעיות זיכרון ואי שליטה על סוגר השתן. נוכח מכלול תחלואיה הוכרה על ידי המוסד לביטוח לאומי כזכאית לגמלת סיעוד בשיעור 186%, וכזכאית לסיוע צמוד באמצעות שתי מטפלות - לשעות הבוקר והערב.

    פנית המבוטחת לחברת הביטוח.

    המבוטחת פנתה אל חברת הביטוח לקבלת תגמולי סיעוד עקב מצב בריאות ותפקוד ירודים כהגדרתם בפוליסה. המבוטחת  נבדקה על ידי מומחה מטעם חברת הביטוח ואובחנה על ידו כבעלת צורך סיעודי. בהסתמך על חוות דעתו המומחה אישרה חברת הביטוח כי המבוטחת זכאית לתגמולי סיעוד מכוח הפוליסה שברשותה. ברם, כחמישה חודשיים לאחר מכן, טענה  חברת הביטוח כי מצבה הרפואי והתפקודי הקשה של המבוטחת השתפר, ולא היתה נכונה להוסיף ולשלם לה את תגמולי הסיעוד המגיעים לה. את קביעתה סמכה חברת הביטוח על חוות דעת של מומחית נוספת מטעמה, שבה קבעה כי כיוון שהמבוטחת זקוקה לעזרה קלה בלבד, מצבה אינו עונה להגדרת מצב סיעודי לפי תנאי הפוליסה.

    זמן קצר לאחר שהוגשה על ידנו תביעה לבית המשפט, נאותה חברת הביטוח להואיל ולשלם למבוטחת את הפיצוי השווה לתגמולי הביטוח שהתחייבה לשלם לה, בהתאם לפוליסה, בסך של אלפי שקלים מדי חודש, בצירוף שכר טרחת עורך דין.

     

    משרד עורכי דין ינובסקי – לינר , טלפון 03-7408293

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      תגובות אחרונות

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      פרופיל

      אורסייטשחר
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין