
למען האמת שמחתי לקרוא הבוקר את הצעתו השנונה של אורי אבנרי כיצד להפיל את השלטון המסכן את ישראל של בנימין נתניהו. אפילו התלהבתי לרגע. אך אחרי מחשבה שנייה נפלו פני. היא לא מעשית ומיד אסביר מדוע.
נתניהו יודע להריח נבלים מרחוק, כי הוא בעצמו אדם לא הגון ונבל. על כן הוא ימצא מהר מאד אילו חברי כנסת הוא יכול לקנות. אחד מחברי הסיעה הפשיסטית בכנסת, ניסן סלומיאנסקי, הוא יו"ר וועדת הכספים. הוא יספק לנתניהו את דמי האתנן הפוליטיים לקניית אותם חברי כנסת מקופת האוצר. ולשקרן הלאומי יהיה שוב רוב בכנסת. אגב, זה אותו הסיפור של הרוב בן 61 ח"כים שיש לנתניהו כיום. למרות שהוא וכל דובריו מספרים שהוא "נבחר" לראשות הממשלה, הוא לא נבחר אלא קנה את המשרה בעזרת חברי כנסת לא הגונים על ידי כסף מאוצר המדינה.
אבל אין מה להפסיד: כל חברי הכנסת ההגונים יכולים לנסות את הצעתו של אורי אבנרי. הלוואי שיצליחו, וישראל תינצל מן האסון הלאומי בנימין נתניהו. |
alxm
בתגובה על הוכח תוכיח את עמיתך ולא תשא עליו חטא. (ויקרא יט', יז')
תגובות (0)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
אין רשומות לתצוגה