כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    ניתוחים פלסטיים - ניתוחי חזה, מתיחת פנים ומתיחת בטן

    ד"ר אמיר אברהם - מנתח פלסטי בכיר

    רופא מנתח למעלה מעשרים שנה המתמחה בכירורגיה פלסטית.
    סגון מנהל המחלקה לכירורגיה פלסטית וכן מנהל יחידת הכויות בבית-חולים בילינסון.

    מרצה לכירורגיה פלסטית באונ' ת"א . פירסמתי למעלה מ 30 פרסומים מדעיים בכירורגיה פלסטית,חלקם, בעיתונים מדעיים מהשורה הראשונה,ובהם חידושים רבים בכירורגיה פלסטית. כמו כן, משתתף ומרצה בהתמדה בכינוסים מדעיים.

    כאדם,וכאיש מאמין בבורא-עולם,אני מאמין בראש ובראשונה,ביחס אישי וטיפול בגובה העיניים לכל מטופל או מטופלת. אני מקפיד על קשר ישיר בין המנותח/ת למנתח .כל זאת מבלי לפגוע כהוא זה ברמה המקצועית. זהו לדעתי הבסיס להצלחת הניתוח ולשביעות-רצון מלאה של המטופל/ת.

    0

    מהו הגיל המומלץ לניתוח מתיחת פנים?

    0 תגובות   יום שני, 11/7/16, 14:19

    התקופה המודרנית מציבה משימות מורכבות ביותר לאנשים שמעוניינים להישאר אקטואליים, צעירים ומשפיעים בתחומם. בתקופתנו, המקדשת את הנעורים, אנשים רבים (נשים וגברים כאחד) נחרדים כבר למראה הסימנים הראשונים של הגיל הנותנים את אותותיהם בפניהם ובגופם. אך האם הפתרון המהיר בדמות ניתוח מתיחת פנים הוא הדרך הנכונה להתמודד עם הפחד מפני הזקנה? ובאיזה גיל פתרון זה נחשב ללגיטימי?

     

    רוצה לדעת עוד על ניתוח מתיחת פנים? לחצי כאן!

     

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      פרופיל

      דר אמיר אברהם
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין