כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    ממרחק השנים - דברים מתבהרים.

    תובנות שהצטברו ברבות השנים.

    0

    נתניהו מחריף את התגובה הדיפלומטית.

    0 תגובות   יום ראשון, 25/12/16, 22:35

    יופחתו למינימום נסיעות השרים ל-12 המדינות שהצביעו בעד החלטת מועצת הביטחון. זה העונש שנתניהו מטיל על העולם. מזכיר קצת את העונש שהטיל האבא של הרשל'ה על האנשים שהרגיזו אותו: הוא הלך לישון מבלי לאכול ארוחת ערב.

     

     

    ואני הקטן שואל - האם התערובת המסוכנת של פרנויה ויהירות השתלטו על מוחו של האיש שמוביל את ישראל לאבדון זה עשר שנים?! האם העם שלנו יניח לנתניהו לחסל את מדינת ישראל?! האם התוצאה של ה"ברוגז" המטומטם של נתניהו עם כל העולם תהייה חיסול מפעל ההתנחלות הישראלית בשטחים בשנת היובל לקיומו?! (תוצאה די טובה לישראל, שאליה, כמובן, נתניהו לא כיוון)

     

     

    אם נתניהו חושב שהוא יכול להטיל סנקציות על כל העולם - סימן שהוא כבר ניצח בתחרות שהוא יזם עם הגיבור הספרותי של סרוונטס - דון קישוט איש למנשה!

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      virus interneticus
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין