
הדבר שמטריד אותי בטלוויזיה הן הפרסומות. אני מתעלם מה, סוגר את הקול המטריד שלהן. עד שלפני קפץ לי מול העיניים פרסום ממשלתי האומר: "עם אחד", "כל ישראלי צריך להכיר", ועוד אמירות פשיסטיות מן הסוג הזה, שהזכירו לי את "החינוך מחדש", העונש האולטימטיבי שהקומוניסטים במדינות המשועבדות לסובייטים הטילו על כל מי שמעז לא להיכנע לדת החדשה שכונתה "קומוניזם". אז קראתי בעיון מה שכתוב בפרסומות הממשלתיות והזדעזעתי: תעתיק של "החינוך מחדש" מימי הכולרה של סטלין מעברו האפל של מסך הברזל. ושל מי היזמה לפרסום המאוס הזה בעיני? משרד החינוך שבראשו עומד הפשיסט הדתי נפתלי בנט.
לא רק בנימין נתניהו הוא סכנה לדמוקרטיה הישראלית. גם נפתלי בנט. וזה מבהיר במקצת כיצד ביבי נותן לבנט לשלוט על ישראל במקומו.
עם אחד, אדמה אחת, אל אחד, מנהיג אחד, הם יסודות הפשיזם שקם באירופה בשנות העשרים של המאה הקודמת. כל ישראלי שהחירות יקרה לו צריך להיאבק בהם עד חרמה. כלומר בהם ובשני האנשים שרוצים להרוס את הדמוקרטיה הישראלית ולהנהיג בישראל רודנות פשיסטית - דתית: בנימין נתניהו ונפתלי בנט. |
alxm
בתגובה על הוכח תוכיח את עמיתך ולא תשא עליו חטא. (ויקרא יט', יז')
תגובות (0)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
אין רשומות לתצוגה