כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    ממרחק השנים - דברים מתבהרים.

    תובנות שהצטברו ברבות השנים.

    0

    הזנב (ביבי) מקשקש בכלבלב (טרמפ).

    0 תגובות   יום שבת, 18/2/17, 14:00

    ביבי נשאר כמה ימים נוספים מעבר למתוכנן לביקורו הראשון בבית הלבן החדש. אני חושב שדונלד טרמפ ביקש ממנו להישאר כדי לחשוב ביחד אתו על הרעיונות שבהם ביבי מילא את ראשו. נראה לי שביבי סיפר לטרמפ את פחדיו מן התקשורת הישראלית, שרוצה להפיל את ממשלתו "שלא דרך הקלפי". טרמפ, איש בור ועם-הארץ, שלא יודע מה לעשות עם נשיאות ארצות הברית שנפלה לידיו בניגוד לכל תחזיותיו, קנה מיד את מחשבותיו של ביבי והחליט שהתקשורת האמריקנית גם רוצה להפיל אותו וצייץ מיד: ניו-יורק טיימס, אי. בי. סי., נ. בי. סי. ניוז, סי. בי. אס., סי. נ. נ. - הם לא אויבי אלא אויבי העם האמריקני. זה הנשיא שרוצה לשלוט בארצו בעזרת צווים עם חתימה מסולסלת מול מצלמות הטלוויזיה, שהחוקה האמריקנית מאפשרת לו. אבל כנראה שהוא לא הספיק לקרוא עדיין את סעיף ההאשמה - IMPEACHMENT - שהוא בונה בטיפשותו לעצמו, עם הצווים והתקיפות נגד התקשורת החופשית - היכל הקודש של הדמוקרטיה האמריקנית. 

     

     

    גם אם אני טועה וטרמפ לא יודח בהצבעת שני בתי הקונגרס על פי החוקה האמריקנית, ישראל שמפלגת "הבית היהודי" שולטת בה כרגע, לא תוכל לספח את השטחים כי טרמפ כבר אמר במסיבת העיתונאים עם ביבי (שכמעט התעלף מרוב נחת, כאשר טרמפ אמר למיס פיגי - "מעמדי", ולקהל העיתונאים "תריעו לה" - "כפיים-כפיים" בשפתה של מירי רגב, "כמעט שרת התקשורת"), שהוא מעוניין רק בהסכם בין ישראל לפלסטינים ולא מעניין אותו כיצד ומי ישיג אותו.

     

     

    כאשר הניחוש שלי, ששום הסכם לא יושג יהפוך למציאות, ביבי יכריז על בחירות בזק, הליכוד אמנם ייפול בבחירות אבל לא יהיה מי שיוכל להקים ממשלה כי לאופוזיציה לא תהייה אפשרות בגלל אפסותם של מנהיגיה, וביבי ישים רגל לכל מי שינסה להקים ממשלה שבראשה ביבי הוא לא ראש ממשלה.

     

     

    כרגע רק אלוהים וליברמן יודעים מה יקרה אז.

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      virus interneticus
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין