בכירי האדריכלים והמעצבים באירוע השקת אולם התצוגה החדש
של חברת "דורי קמחי – תאורה אדריכלית" בנמל תל אביב

מימין דורי קמחי.
חברת "דורי קמחי – תאורה אדריכלית", הנחשבת לחברה המובילה בתחום עיצוב גופי התאורה בישראל, השיקה ביום רביעי האחרון בנמל תל אביב אולם תצוגה חדש בשטח של כ- 250 מ"ר בעלות השקעה של למעלה מ- 3 מיליון שקל.
בעלי החברה: דורי, סטפי ותמיר קמחי אירחו את בכירי עולם האדריכלים והמעצבים, ביניהם: "כוהנת האדריכלים" חנהל'ה אטינגר, דניאל חסון,מושיק גלאמין, מיכאל אזולאי, יוסי פרידמן, יואב מסר, השיווק של ויה ארקדיה, יוספה זהבי (אמו של עוז זהבי), סמנכ"לית השיווק שיש אלוני, נסטור סנדבק, מיכי סתר, גת נמיר חוטר ישי, לאה מלר, אמיר גולן, ליאורה ניב, מאיר דרז'נר ממשרד אורלי שרם

באירוע מופע עם להקה.
מנכ"ל משותף סיטי בי אדריכלים ערן שקד, קרן ניב טולדנו, אנג'לה לנצ'יאנו, יזם הנדל"ן מוטי כוזאינוף הבונה את מתחם מגדל בראשית בשכונת בבלי, השחקן אסי ישראלוף. הפקת האירוע- משה ברון.
מיצגי תאורה חיים קיבלו את פני האורחים. אולם התצוגה עוצב בקונספט שהתכתב עם גופי התאורה ואוהל ענק הוקם בסמוך לאולם התצוגה בו התקיים אירוע קבלת הפנים וארוחת הערב בניצוחו של השף אביב משה מ "פלפל פרודקשן".
האולם מיועד לתאורה אדריכלית וניתן למצוא בו מערכות תאורה בעיצוב מקורי על פי הזמנה אישית, לצד גופי תאורה במחירים הנעים בין 2000 עד 50 אלף ₪ למערכת תאורה שלמה לבית- בעיצוב מקורי.
מומלץ.
מומלץ.
כתובת אולם התצוגה: התערוכה 3 נמל תל אביב.
מומלץ.
מומלץ.
צילום: אלירן אביטל. נעם מורנו.
מאת: שרית יוכפז כתבת קפה דה מרקר.
תגובות (1)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
הי
ואוו נראה מקסים ומזמין, איזה יופי! האם צפויה להיות עוד תארוכה כזו? אני נמצא כעת בתהליך תכנון ובניה של הבית החדש שלנו, ואני עובד עם אדריכלית נהדרת. היא תכננה את כל המבנה על פי הבקשות והפרטים החשובים שביקשנו ממנה, וכעת אנחנו עובדים על העיצוב הפנימי. מאוד התרשמתי מהיכולות שלה להכניס את האווירה הרצויה תחת התקציב שעומד לרשותה ומהעבודה היצירתית והמקצועית שלה. כעת אנחנו נמצאים בשלב בחירת התאורה וחשבתי שתארוכה כזו אולי יכולה להיות רלוונטית.