כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    ממרחק השנים - דברים מתבהרים.

    תובנות שהצטברו ברבות השנים.

    0

    נתניהו הוא הראשון לזהות את הצורך הבהול שלו לרוץ מיד לבחירות.

    0 תגובות   יום ראשון, 19/3/17, 14:07

    זאת, כדי להגיע לבחירות לפני הגעת כתב האישום, שאיש לא יוכל להשהות או למנוע. יש עוד הרבה כתבי אישום שמאיימים על נתניהו ("לא יהיה כלום כי לא היה כלום"), אבל הם עדיין לא בשלים. כתב האישום על קבלת דבר במרמה, הפרת אמונים ושוחד שקיבל ממילצ'ן תמורת סידור עבורו של ויזה לארה"ב לעשר שנים דרך שר החוץ לשעבר ג'ון קרי, שהפניה של ביבי בעניין זה אליו היא מתועדת ולאיש אין אפשרות להעלימה. על כן ביבי הגיע למסקנה, שאין לו מוצא ממנה, אלה לרוץ בדחיפות לבחירות, למרות הכמעט וודאות שהוא יפסיד אותן אבל הן יכולות להצילו מכתב אישום כמוסבר להלן. כאשר מועד בחירות נקבע על ידי החלטת כנסת, אין אפשרות חוקית להגיש כתב אישום נגד מועמד ברשימה מפלגתית. כתב אישום לא יוכל להגיע לפני קביעת מועד הבחירות על ידי החלטת כנסת, כי לבנימין נתניהו בלבד יש אפשרות לקבוע את מועד הבחירות כרצונו בקואליציה הנוכחית כל עוד הוא שולט בה. וזאת מהסיבה שכחלון מתלבט ולא מצליח להחליט מה כדאי לו: בחירות או הגנה מפני ביבי על תאגיד השידור. נתניהו יחטוף לכחלון את הגבינה הקרויה " התלבטות " מהפה, כמו במשל של לה-פונטיין, ויציל את עצמו מכתב האישום הבטוח. מה יהיה בבחירות? אלוהים גדול, אומר לעצמו ביבי. העולם מלא אהבלים שהוא יכול לעבוד עליהם. העיקר וחיוני עבורו לברוח מכתב אישום על שוחד למילצ'ן.

     

     

    מי שמכיר את "חכמת" רוב הבוחרים הישראלי, יכול להבין שדחיית כתב האישום הבטוח כעת, הוא מה שיציל את נתניהו משכנות עם אהוד אולמרט.

     

     

    מה שנותר לי הקטן הוא לסמוך על הגינותו הוודאית של כבוד הנשיא רובי ריבלין, שייעשה כל מעשה חוקי כדי להציל את ישראל מן האסון בנימין נתניהו ו"רעייתו" מיס פיגי, שאין לה בעיה לזרוק אותו מהאוטו; על כך מתדיינים כיום בבית המשפט.

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      virus interneticus
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין