
להאשים ראש ממשלה בעבר בעבירת בגידה בגלל ספר בהליך כתיבתו ועוד לפני שהוגש לצנזורה - זו הגזמה מבחילה. זה מחשיד מישהו, שקשה לקבוע את זהותו בבליל הפוליטיקאים ובעלי התפקידים הממלכתיים, שעיסוקם בשמירת ביטחון השדה, ברצון לחסל פיזית את אהוד אולמרט, דבר שלא מגיע אפילו לבנימין נתניהו, האיש שהורס באופן קבוע כל חלקה טובה בישראל מזה עשור. זה לא מגיע לשום איש שממלא את תפקיד ראש הממשלה בישראל. "ראש ממשלה - בוגד" הוא אוקסימורון מרושע שנלחש בהסתר באוויר ומראה על אומרו רק את הרוע המבחיל שאוכל אותו מבפנים.
גילוי נאות: אני לא אוהב את אהוד אולמרט (לשון המעטה) מזה עשרות שנים, מהיום שקראתי בעיתון שהוא גרם לפיטוריו של סטודנט שעקב מילוי תפקיד אבטחה בנתב"ג ביקש ממנו תעודה מזהה. שיא היוהרה של חבר כנסת צעיר. אבל מה שעושים לו כיום, בהיותו אסיר בכלא ומבקש להפחית שליש מעונשו בגלל התנהגות טובה בכלא - מה שמגיע בדין לכל אסיר - הוא מעשה מזוויע של נקמה. נקמה עירומה ומבחילה.
האפשרות שבישראל יכול לכהן כראש ממשלה בוגד - זהו חלום בלהות לכל ישראלי שאוהב את ארצו.
נבל/נבלים פחדנים עלובים: הניחו לאהוד אולמרט ששילם את חובו לחברה בגלל עבירות פליליות שעליהם נאשם, הורשע, נקבע עונשו על ידי בית משפט, וביצע שני שליש מן העונש על פי חוק. התעמרות באהוד אולמרט לא עושה טוב לישראל הנאנקת תחת שלטון השקרן הלאומי בנימין נתניהו. |
alxm
בתגובה על הוכח תוכיח את עמיתך ולא תשא עליו חטא. (ויקרא יט', יז')
תגובות (0)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
אין רשומות לתצוגה