
הוא השווה בין רצח רבין - "למה שעושים לבנימין נתניהו היום". ואני לא מדבר כלל על דבריו המופרכים מיסודם. אני מדבר על ההתעלמות הזדונית מכך שבנימין נתניהו הוא האיש שגרם לרוצח יגאל אמיר לקום ולרצוח את רבין. הוא הופיע "במרפסת" בככר ציון - ירושלים, והסיט את ההמונים נגד רבין עושה השלום, בין הקהל הוא שלח אנשים שלו הלבושים במדים נאציים עם כפיות על ראשם, הוא צעד אחרי ארון קבורה שחור שאיש לא יכול היה לטעות שזה ארון הקבורה של רבין. כל הדברים האלה בצירוף דבריו באזני הרב כדורי, המריצו את הלאומן יגאל אמיר לקום ולרצוח את ראש הממשלה רבין.
דבריו נגד משטרת ישראל בשידור ישיר ברדיו הם הסתה פרועה נגד שלטון החוק בישראל, והאשמת שווא זדונית נגד רשויות אכיפת החוק בישראל - עבירה פלילית לכאורה.
אני חושב שדבריו אלה בשידור רדיו הם סיבה מספיקה לשלול ממנו את חסינותו המהותית כחבר כנסת ולהביאו לדין על הסתה נגד רשויות החוק. דברים אלה - בשפה עממית, הנהוגה ב"שכונה" הם: עבריין פלילי מסית נגד רשויות החוק החוקרים עבריין פלילי.
אין מקום בכנסת ישראל לעבריין מסוגו של מיקי זוהר, כמו שאין מקום לעבריין כמו בנימין נתניהו לשמש כראש ממשלה!
אלוביץ וחברו לדבר עבירה בנימין נתניהו - מקומם בכלא לשנים רבות.
ישראל תהפוך למדינה נורמלית רק אחרי שאלוביץ' וחברו בנימין נתניהו יישבו בכלא לשנים רבות! |
alxm
בתגובה על הוכח תוכיח את עמיתך ולא תשא עליו חטא. (ויקרא יט', יז')
תגובות (0)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
אין רשומות לתצוגה