כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    ממרחק השנים - דברים מתבהרים.

    תובנות שהצטברו ברבות השנים.

    0

    ממרום גילי גיליתי אתמול הפתעה מביכה: סוג של פורקן (אוגזמה בלעז) שלא ידעתי עליו דבר.

    0 תגובות   יום שלישי, 6/3/18, 14:19

    הגבר שקיבל את האורגזמה המדוברת, היה לבוש במיטב בגדיו, מסורק למשעי ושערותיו צבועות סגול עמוק המתקרב לשחור, הוא ישוב על כורסה בצבע בז', ולצדו לא אישה עירומה אלא הגבר שמטריד את העולם מזה שנה - דונלד טרמפ שמו. זה היה בנימין נתניהו, השקרן הלאומי, ראש ממשלת ישראל מזה עשור.

     

     

    הנשיא האמריקני דיבר בשבחו של העם היהודי ואמר לבנימין נתניהו, כמה הוא מעריץ אותו ואת העם שהוא מנהיג. ועל פניו של ביבי השתררה הבעה שאי אפשר לטעות בה: בנימין נתניהו נתון באורגזמה, לבוש, לבד, ידיו לצדו והוא תחת פורקן מיני הקרוי בלעז אורגזמה.

     

     

    דבר כזה לא ראיתי בכל ימי חיי הרבים, הנמצאים זה כבר בתחום הקרוי "גבורה": גבר לבוש, ישוב בכורסה ומקבל פורקן מיני לשמע דברי שבח מפי נשיא ארצות הברית המכהן.

     

     

    והרהרתי בלבי: מכאן יכולה להיות רק נפילה מדינית, אחרי שיועציו של טרמפ יסבירו לו, שאין אפשרות להתעלם מכמה מיליוני פלסטינים החיים באותה ארץ ללא זכויות אדם בסיסיות, אותן זכויות אדם שטרמפ עצמו הכריז לא פעם שהוא לוחם למענן. ואחרי העסקה המדינית שטרמפ טוען בפומבי שהוא יודע להשיג, תגיע עוד נפילה משפטית פנימית ישראלית, שהמשטרה גייסה למענה מחנה שלם של "עדי מדינה", אשר ישלחו את ביבי אל הכלא לשנים רבות, רבות מאד. ואז גם מיס פיגי תישאר ללא מי שיכול לספק לה את תאוות ההתעמרות שלה באנשים אחרים וגם עם ישראל כולו יוכל להיאנח בהנאה על כי שוחרר משלטונו של השקרן הלאומי בנימין נתניהו.

     

     

    כן. יישארו הסקרים המנבאים 29 מנדטים לליכוד. אולי, אולי יהיו גם 39 מנדטים לליכוד שהשתחרר מלפיתתו של השקרן בנימין נתניהו ויונהג על ידי מישהו אחר, אדם הגון לשם שינוי.

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      virus interneticus
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין